KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Sanat Dolu "Dünya Tiyatrolar Günü" İçin...

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 19.03.2018

SANATLA DOLU BİR DÜNYA TİYATRO GÜNÜ İÇİN

Sanat Dolu Bir Dünya Tiyatrolar Günü İçin Tüm Oyunlar Ücretsiz!

Tiyatro hiç kuşkusuz yaşamın bir parçası... Dünya Tiyatrolar Günü, tiyatro severler tarafından her yıl 27 Mart'ta büyük coşkuyla kutlanıyor. Tiyatronun önemi, ona verilen değer ile ölçülür. Her yıl bu günde tiyatro severler ve tiyatro sanatçıları o tozlu sahnelere akın ederler. Her zaman olduğu gibi…

Tiyatro kültürel bir mirastır...

Sanatsal yaratıcılığın ve toplumu bir araya getiren en öznel ve gerçekçi sanattır. Tiyatrolar seyircisine anı yaşatır. Tiyatro severler ise yılın bir gününde tiyatroların kıymetini bir kez daha anlarlar. Tiyatroların o büyüsüne kapılan ve asla ayrılamayan bireyler bu yılda yine bu özel günü karşılayacaklar.

Tiyatronun değerini bilenlerin buluştuğu bugün de tiyatro oyunları ücretsiz sergilenir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü ücretsiz sahneleyeceği 7 oyunla kutluyor.

SANATLA DOLU BİR DÜNYA TİYATRO GÜNÜ İÇİN

Şehir Tiyatroları'nın Ücretsiz Sahnelenecek Oyunları Şöyle:

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde Hisse-i Şayia, Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde Kahvede Şenlik Var, Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde Macbeth, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde Nora-Bir Bebek Evi, Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde Bizim Aile, Ümraniye Sahnesi’nde Saadet Hanım, Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde Ben Çağırmadım adlı oyunlarımız 27 Mart 2018 Salı günü saat 20.30’da ücretsiz olarak sahnelenecek.

SANATLA DOLU BİR DÜNYA TİYATRO GÜNÜ İÇİN

Biletlerinizi 23 Mart 2018 Cuma günü saat 11:00’de gişelerimizden, saat 12:00’den itibaren sehirtiyatrolari.ibb.istanbul adresi ve “İBB Şehir Tiyatroları” mobil uygulamamızdan temin edebilirsiniz.

SANATLA DOLU BİR DÜNYA TİYATRO GÜNÜ İÇİN

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR