MAGAZİN

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu Kiminle Evleniyor?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 24.06.2022 - Güncelleme : 03.07.2022

 

Birkan Sokullu Kimle Evleniyor

 

Birkan Sokullu 2. Evliliğini Kiminle Yapıyor?

 

Yer aldığı projelerdeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Birkan Sokullu kiminle evleniyor? 2019 yazından bu yana iş insanı Kemal Gürkaynak ve Sinem Gürkaynak'ın kızları olan Eda Gürkaynak ile evlilik yolunda ilerliyor... 

 

Birkan Sokullu Evlilik İçin mi Ev Bakıyorlar?

 

Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyetik güzelin üniversite okuyup bir süre de yaşadığı ABD'de keyifli günler geçiren ikili, bir yandan da ev satın almak için arayışa geçti. 

 

Birkan Sokullu Kiminle Evleniyor? 

 

Yakışıklı Oyuncu Birkan Sokullu’nun Evlenip Evlenmeyeceği Merak Konusu 

 

Dedikodulara göre yakışıklı oyuncu, New York'ta 3 milyon dolarlık bir daireyi çok beğendi. Ancak dairenin 52 milyon TL olan fiyatını çok pahalı buldu. Bunun üzerine Birkan Sokullu, bu kez fiyatı 1 milyon 250 bin dolar yani yaklaşık 20 miyon TL'lik daireye gözünü dikti.

 

Birkan Sokullu Kiminle, Nerede Evlenecek?

 

Sevgilisi sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile evlilik yolunda ilerleyen başarılı oyuncu Birkan Sokullu,  gelecek yıl New York'ta evlenip kutlamayı da İstanbul'da yapmayı düşündüğü dedikodular arasında…

 

Birkan Sokullu Eda Gürkaynak evleniyor mu

 

Hayranlarının Akıllarındaki Soru: Birkan Sokullu 2. Evliliğini Eda Gürkaynak’la mı yapacak?

 

Sosyetik güzel Eda Gürkaynak, "Oyunculuk yapan birisiyle ilişki yaşamak zor mu?" sorusuna ise, "Birkan'la olmak bana hiç zor gelmiyor açıkçası. Oyuncu olması da sorun değil, ben onun o kreatif tarafını da seviyorum, dünyasını seviyorum, çok da besleniyorum. O yüzden herhangi bir sorun yaşamıyoruz" diye yanıt verdi.

 

Gazetecilerin oyuncu biriyle sevgili olmak kolay mı, zor mu? sorusu üzerine sosyetik güzel Eda Gürkaynak, sevgilisi Birkan Sokullu'nun kreatif yönlerini daha çok sevdiğini onun bu yönünün ilişkilerini ve kendisini beslediğini söyledi. Gürkaynak, bir oyuncuyla olmanın zorluğunu yaşamadığını ve aksine bu durumu, ilişkilerini zenginleştiren bir renk olarak gördüğünü dile getirdi. 

 

Yakışıklı Oyuncu Birkan Sokullu Eda Gürkaynak'a Evlenme Teklif Etti mi?

 

Muhabirlerin evlilik sorularına yanıt veren Gürkaynak, "Bu işler hayırlısı, her şey iyi gidiyor. Mutluyum. Acelemiz yok. Benim ailem çok samimidir ve çok seviyorlar Birkan'ı. İlk günden beri tanıyorlar, gayet de iyi anlaşıyorlar. Ben çok severim böyle ailecek güzel zaman geçirmeyi" dedi.

 

Birkan Sokullu Evlilik Yolunda mı? 

 

Eda Gürkaynak'ın ailesiyle bir araya gelmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Birkan Sokullu ise "O aileye girmek değil, tanışıklık... O da benim ailemi tanıyor. Bu çok güzel bir şey. Mutluluğumuzu kendi çevremizle paylaşmaya çalışıyoruz. Sinerjimiz çok yüksek. Eda ile çok keyifli vakit geçiriyoruz. Pozitif ve mutlu bir enerjimiz var. Birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz.". umarım böyle devam eder" şeklinde konuştu.

 

Birkan Sokullu Daha Önce Kiminle Evliydi?  

 

İlk evliliğini 2012 yılında kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Aslı Enver ile yapan Birkan Sokullu’nun bu evliliği 2015 yılında sona ermişti.

Birkan Sokullu’nin Sevgilisi Eda Gürkaynak Kimdir? Eda Gürkaynak Kaç Yaşında?

 

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Sinem Gürkaynak ve Kemal Gürkaynak’ın kızları olan Eda Gürkaynak 1994 dogˆumludur. New York Üniversitesi’nde lisans eğitimi alan sosyetik güzel Eda Gürkaynak güzelliği kadar başarısıyla da dikkat çekiyor. Öyle ki Gürkaynak, Amerika'nın en bas¸arılı Türk mezunları listesine adını yazdıran gençlerimizden. 

 

 

Kaynak: Takvim Gazetesi 

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR