ASTROLOJİ VE TAROT

Ekim'de Burçları Bekleyen Gelişmeler Neler?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 03.10.2016

Ekim Ayı Burçları Bekleyen Gelişmeler Neler

Astrolog Binnur Zaimler, Ekim ayı için her burca özel önerilerde bulundu.

Koç Burcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekim günü oluşan Terazi burcundaki yeni ay, yeni kişilerle tanışmanız anlamına geliyor. İlişkilerinizdeki tazelenme hem iş hem de özel hayatınıza yansıyacak. İlişkiler konusunda neredeyse birkaç senedir kafanız karışık, ancak merak etmeyin. Bu yeni ay, büyük fırsatlar içeriyor. İş yerinde sizden konum olarak daha iyi veya yabancı birileriyle bir arada çalışma, işbirliği yapma veya son derece adil insanlarla tanışma fırsatları hayatınızı değiştirecek. Aynı zamanda özel hayatınızda belki de hayatınızın aşkıyla tanışacaksınız. Sağlıklı giden bir ilişkiniz varsa, partnerinizin yaşamındaki güzel gelişmeler sizi de memnun edecek ve ilişkinize iyi şekilde yansıyacak.

Unutmayın, her sene bu yeni ay yaşanıyor ancak bu sefer şans gezegeni Jüpiter yeni tanışmalarda son derece etkili. Dönüp baktığınızda, 2004-2005 senelerinde karşılaştığınız kimselerin hayatınızdaki olumlu etkisini düşünün. Benzer bir olumlu etki altındasınız.

16 Ekim’de yaşanacak dolunay Koç burcunda olacak. Her şeyin daha fazla gözünüze battığı, tüm haberlerin karşınıza tek tek çıktığı dolunay günlerinde ani tepkiler vermek yerine sakin kalın. Kararlarınızı asla ertelemeyin. Seçimlerinizi netleştirin ve herkese duyurun. Aslında aceleci, telaşlı olmadığınızda daha hızlı olmanız da mümkün olacak. Dolunay sayesinde iş, ilişkiler, para, aile, ev, sağlık gibi konularda ne yöne gitmek istediğinizi anlayacaksınız. Atılım gezegeni Mars, bu ay kariyerinizi hareketlendiriyor.

Yeni bir işe başlamak, önemli bir atılım yapmak, farklı görevler üstlenmek ve unvanınızda gelişmeler bekleyebilirsiniz. Mars’ın bu konumu, istediğiniz işin üzerine ısrarla gitmenizi de kolaylaştıracaktır. Kısacası eğer üzerinde durur ve çaba gösterirseniz başarı sizinle olacak. 8-9 Ekim civarında, itibarınızı korumak adına birkaç kişiyi kırabilirsiniz. Rekabetçi davranmak ruhunuzda var. Neyse ki karşınızdakiler oldukça anlayışlı görünüyor.

BoğaBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

Birkaç senedir kendinizi geliştirmek, ilerlemek, bakış açınızı değiştirmek arzusu içindesiniz. Nisan ve Mayıs aylarında mücadele ettiğiniz ve sizi rahatsız eden engeller de birer birer yok oldu. Şimdi atılım gezegeni Mars sayesinde kişisel gelişiminizi artırıyorsunuz. Yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla tanışma, yabancı dilde yapılan işler, yüksek öğrenim ve sertifika programları, basın yayın ve reklamcılık işleri… Sizi geliştirecek, büyük düşünmenizi sağlayacak her türlü konu gündemde olacak. Kendinizi iyi hissettiğinizde aklınıza son derece yaratıcı fikirler gelecek. Bunları dikkate alın ve asla küçümsemeyin. Üst konumdaki kişilerden yardım göreceksiniz.

1 Ekim’deki yeni ay, günlük ofis hayatınız, çalışma arkadaşlarınız ve iş yerinizle ilgili yenilenmeye işaret ediyor. Fiziksel değişiklikler olabileceği gibi, yaptığınız işlerin dışında yeni bir proje size verilebilir. Bu projeler özellikle hukuksal konular da içeriyor olabilir. Keyifli, ve güzel işler sizi bekliyor. Mahkemelerle bağlantılı işleriniz varsa bu ay mükemmel bir şekilde çözülüp sonuçlandığını duyabilirsiniz.

14-16 Ekim tarihlerinde beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Günlük hayatınızda daha esnek olmanız, olayları buna göre şekillendirmenizde fayda var. Kontrol edemediğiniz alanlara yoğunlaşmak sizi sadece endişelendirir. Bugünlerde oluşacak dolunay, üzerinde çalıştığınız konulardaki aksaklıkları da görmenizi sağlayacak.

Sağlığınıza bu dönemde özen gösterin. Dolunay ışığında her şey daha görünür hale gelir. Sağlık alanınıza ışık tutan dolunayda, sağlık kontrollerini yaptırmak akıllıca olacaktır.

İkizlerBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekim’de oluşan dolunay sizi keyifli şeylere yönlendiriyor. Yaratıcılık, yaşam sevinci, aşk, heyecan kapınızda. Yeni ay, kendi yeteneklerinizi keşfetmenizi, ilgi alanlarınıza daha fazla zaman ayırabilmenizi, keyif aldığınız konuları ortaya çıkarmanızı sağlayacak. Yalnızsanız hayatınıza güçlü bir aşk girecek olabilir. Sanat ve yaratıcılıkla bağlantılı yaptığınız şeyleri başkalarına sunmak, kendinizi çıkıp ifade etmek için mükemmel bir zaman.

Sanatçıysanız ‘sahneye çıkmak, sergi açmak hiç bu kadar etkili olmadı’ diyebilirsiniz. Yeni ay etkisi ile şans oyunlarında ve spekülatif konularda başarılı olmanız mümkün. 12-16 Ekim tarihlerinde, dolunay etkisi ile dost ve arkadaş gruplarının içinde yer alacak, mesleki çevreniz içinde etkili ve söz sahibi konumda bulunacaksınız. Eğer şimdiye kadar zamanınız olmadıysa kısa bir tatil kaçamağı, olaylara yukarıdan bakabilmenizi, geleceğinizi planlayabilmenizi sağlayacak.

Kısaca bu ay operasyonel işleri, angaryaları ve günlük sevimsiz detayları bir kenara bırakın. Odak noktanızda eğlenerek yaptığınız, kendinizi iyi hissettiğiniz ve yaratıcılığınızı kullandığınız alanlar olmalı. İş yerinizde ve özel yaşamınızda renkliliğe değer verin. Ay boyunca Mars’ın etkisi ile ortaklaşa paylaşımlarda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Ortağınız, eşiniz veya yakınlarınızla maddi ve manevi ortak birikimlerinizi verimli hale getirebilirsiniz. Paranızı çoğaltabilir, başkalarından ihtiyacınız olan parayı da isteyebilirsiniz. Başkalarının sahip olduğu bilgi, deneyim ve maddi birikimleri kullanabilmeniz, işin sonunda onlara da fayda sağlayacaktır.

YengeçBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

Kendinizi başkaları üzerinden değerlendirmeyi bırakın. 1 Ekim’de gerçekleşen yeni ay tüm burçlara olduğu gibi size de tazelenme ve rahatlık getiriyor. Güzellik, estetik, uyum ve sanatla bağlantılı Terazi burcundaki yeni ay, sizin özel hayatınızı canlandırıyor. Aile düzeni, ev, yeni eşyalar, yeni bir oturma düzeni ve hatta taşınma söz konusu olacaktır. Ekim ayında evden çalışmak başarı getirir. Evde ve aile içinde kendinizi her zamankinden de rahat bulacaksınız.

8-9 Ekim tarihlerinde kendinizi ilişkiler, aile ve kariyer arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Kimseyi kırmak istemiyorsunuz ancak bu çok yorucu. Kendi isteklerinizi göz ardı etmeyin. Mars’ın ay boyunca karşıt burcunuzdan geçmesi ise başkalarından gelen direktif veya talepler doğrultusunda çok çalışmanızı gerektiriyor. Israrcı ve bir o kadar da gerçekçi kişileri duygusal yöntemlerle kandırmanız zor. İş yerinde daha önce yaptıklarınızla bağlantılı olarak eleştiri ve takdir toplama dönemindesiniz. Şimdiye kadar emek harcadığınız her şey daha yeni yeni fark edilmeye başlayacak.

14-16 Ekim tarihlerinde dolunay etkisi ile kariyerinizle ilgili konular masaya yatırılacak. Sizin itibarınız, ne iş yaptığınız, nasıl bir yerde çalıştığınız herkesi ilgilendirir durumda. Kendi imajınıza, görüntünüze çeki düzen vermenin zamanıdır. 19 Ekim civarı otorite figürleriyle önemli görüşmeler başarılı bir yolculuğa dönüşebilir. Kritik görüşmelerinizi bu tarihe alın ve konuya özen gösterin.

AslanBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekimde oluşan yeni ay yakın çevrenizle çok ilgili. Terazi burcundaki yeni ay, tazelik, güzellik ve uyum getiriyor. Kardeşleriniz, çocukluk arkadaşlarınız, komşular ve tanıdıklarla ilgili her şeyin çok iyiye gittiğini, mucizeler yaşandığını duyabilirsiniz. Kardeşler ve arkadaşlardan gelen fırsatlar da söz konusu. Bunun yanında bir süredir öğrenmeye can attığınız, eğitimini almak istediğiniz konular için harekete geçin. Yeni ayla birlikte bir kursa yazılmak veya yabancı dile ağırlık vermek akıllıca olacaktır.

Diğer taraftan bu ay sizin için başarılı sözleşmeler getiriyor. Yazılı ve sözlü iletişim konularında çok şanslı olduğunuzu unutmayın. İmzaları cesaretle atabilir, sonuçlarının iyi olacağını görebilirsiniz. Bu ay ofiste oturma ayı değil. Hareketli olun, ofis dışı işlere zaman ayırın. Saha işindeyseniz müşterileri ziyarete gidin, yeni müşterilerin peşine düşün.

Tüm ay boyunca kısa geziler her zamankinden daha fazla yaşama sevinci duymanızı sağlayacaktır. İş gezilerinizi ve hafta sonu özel turlarınızı özellikle 12-16 Ekim arasında yapmanız size büyük fırsatlar getirecektir. Mars’ın konumu, ay boyunca yoğun şekilde çalışacağınızı söylüyor. Üretken, pratik ve verimli projelerde sistemli şekilde çalışıp enerjinizi doğru işlere yönlendirin.

Sağlık kontrollerini yaptırmak uygun olabilir. Çalıştığınız yer bir anda hareketleniyor. Size bağlı bir ekip varsa yeni kişiler eklenebilir. Ofisi sistemli hale getirmek, projeleri ve diğer işleri düzenlemek için doğru zamandasınız. Düzenli olun ve işleri ciddiye alın.

BaşakBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekim’deki yeni ay maddi ve manevi birikimlerinizde artış getiriyor. Tüm ay boyunca gelirinizin artışı, üstelik de büyük paralar kazanmanız mümkün olacak. Prim, ikramiye veya yaptığınız işin ucundaki para bu ay cebinize girmiş olacak. Her yıl Terazi burcunda yeni ay olur ve para durumunuzu bir nebze etkiler. Bu yıl ise şans, bolluk bereket gezegeni Jüpiter devrede. Dokunduğu alanlardaki gelişimi daha üst noktalara taşıyor. Bu sizin için bolluk ve bereketle ilintili.

Bolluk ve bereket bilincinizi yüksek tuttuğunuzda ve hak ettiğinizi bildiğinizde para da gelecektir. 14-16 Ekim tarihlerinde ise ortak paralarla ilgili kararlar vermek, ortaklaşa alınmış her türlü yatırım üzerinde kafa yormak gerekiyor. Eşiniz veya en yakınınızla manevi paylaşımlarınız da bu dolunay tarihinde önem kazanacak. Yatırım kararı alabilir, başkalarından gelen paraları da kullanabilirsiniz. Miras, veraset konularında lehinize gelişmeler var. Atılım, cesaret, risk gezegeni Mars’ın konumu, ay boyunca sahnede olacağınızı da müjdeliyor.

Utangaç olsanız da ön plandasınız. Eğitim, seminer veya gösteri sanatlarıyla ilgili olarak, yaptıklarınızı anlattığınız, başkalarını etkilediğiniz çalışmalar yapıyorsunuz. İlgi alanlarınıza zaman ayırın ve size keyif veren işleri yapın. Yaratıcılığınız artıyor. Diğer taraftan aşk hayatınız da bu ay hareketli. Beğendiğiniz biri varsa bunu ona açıkça söylemek en doğrusu. İlk adımı siz atarsanız Mars size başarı getirecek. Özellikle ay ortasında sosyal ortamlarda kendinizi iyi ifade edebilecek, farklı çevreler tarafından yaptıklarınızla takdir edileceksiniz. 16 Ekim’deki dolunaya giderken, gelecek planlarınız, idealleriniz de su yüzüne çıkıyor. Hep iş, hep iş dediniz ancak şimdi biraz da ‘network’ zamanı.

TeraziBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

Yılın en önemli ayı başlıyor. Ayın başından itibaren Terazi burcunda oluşan yeni ay sizi tamamen tazeleyecek. Yeni ay sonrasında birkaç hafta boyunca fiziksel, ruhsal ve zihinsel anlamda büyük gelişmeler sizi bekliyor. Her yıl Terazi burcunda yeni ay olur. Ancak 2016’daki yeni ayın özelliği çok farklı. Şans, bolluk, bereket ve kişisel gelişimle bağlantılı her alanda büyümeyi sembolize eden Jüpiter de Terazi burcuna geçti. Bu durum tazelenme ve yenilenmenin boyutlarını da artırıyor.

2004-2005 yıllarına dönüp bir bakın. Hayatınızda şanslı bir dönemin başlangıcını bulacaksınız. İşte tam da buna benzer, hatta belki daha iyi bir dönem kapınızda. Yapmanız gereken iyimser bir yaklaşımla hayatınıza bakmak. Sanata eğiliminiz varsa bu dönemde başlayabilirsiniz. Hukuksal konularla bağlantılı projelere girebilirsiniz. Sosyal çevre, kariyer, fizik beden, aile ve ilişkilerle ilgili güzel gelişmelerin olacağını söylemek mümkün. Bir süredir özlemini çektiğiniz her şeye fazla çaba harcamadan kavuşabilirsiniz.

16 Ekim günü oluşacak dolunaya doğru giderken, iş ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizin durumu da netleşiyor. Kimi isteyip kimi istemediğinizi gayet iyi bileceksiniz. Dolunay ışığı altında seçimlerinizi netleştirin. Ay boyunca atılım gezegeni Mars sizi ev ve aile konularında çalıştıracak. Evde tadilat yapmak, taşınmak veya aile düzeninde değişiklikler yapmak mümkün. Ajandanızı iş toplantılarıyla fazla sıkıştırmayın, inanın arada eve kaçmanız gerekebilir. Bozulan, arızalanan eşyaları tamir etmek, ustalarla ilgilenmek size düşebilir.

Venüs, 18 Ekim’e dek para alanınızda bulunuyor. Gelirinizde ufak bir artış, güzel projelerden para kazanmanız söz konusu. Kişisel banka hesabınızın üzerine çalışın. Paradan para kazanmanız mümkün.

AkrepBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

Terazi burcunda gerçekleşen yeni ay, iç dünyanızı etkiliyor. Düşleriniz size bu ay yol gösterecektir. Venüs’ün 18 Ekim’e dek Akrep burcunda olması her zamankinden daha fazla beğeni kazanmanızı sağlayacak. Etkileyici konuşmalar yapabilir, kazançlı işbirliklerine girebilirsiniz. Venüs, her anlamda çekiciliğinizi artırıyor. İş başvuruları yapmak, iş aramak, iş görüşmesine gitmek, müşteri ziyaretlerinde bulunmak, satış yapmak, ilişkileri geliştirmek için harika bir zaman. Kırmızı rengin yarattığı iyi etkileri üzerinizde taşımak için takı veya aksesuarlarınızda bu rengi kullanın.

14-16 Ekim tarihlerinde, dolunay etkisi ile günlük hayatınız, üzerinde uğraş verdiğiniz işler konusunda sakin kalmanız gerekiyor. Bazı bilmediğiniz konular ortaya çıkabilir ve hemen harekete geçmenize gerekebilir. Hızlı olabilmek için telaş etmeyin. Acelecilik ve telaş aslında bizi yavaşlatır. Sağlığınızı korumak için ani reflekslerden, ani heyecanlardan kaçının. Heyecan içinde olacağınız bu birkaç gün, istediğiniz işlerin size verileceğini öğrenebilir, projelerinizle ilgili gelişmeleri daha net anlayabilirsiniz.

Size bağlı bir ekip varsa, ekipteki kişilerle ilgili ilginç şeyler duymanız mümkün. Mars, tüm ay boyunca size hareketlilik sağlıyor. Araba kullanmayı seviyorsanız bir müjdemiz var: Bol bol seyahat edecek, şehir içinde veya 1-2 günlük şehir dışı gezilere gideceksiniz. Bunların bir kısmı iş gezisi olabilir. Mars, aynı zamanda sözleşmeler, önemli belgelerin yönetimi ve arşivler, iletişim konularında size güç veriyor. Tek şartı var; önce sizin adım atmanız ve harekete geçmeniz. Oldukça hedef odaklı davranıp iyi sonuçlar alabilirsiniz. İmza atmaktan çekinmeyin. Var olan teklif ve sözleşmeleri düzenlemek için de iyi bir zamandan geçiyorsunuz. 18 Ekim sonrası para alanınızda bulunacak olan Venüs, gelirinizin artışı anlamına geliyor. Maaşınızın yanında farklı projelerden de para kazanabilirsiniz.

Yurt dışı veya iletişim bağlantılı konulardan gelecek kazanç söz konusu. Patronunuzdan zam istemek için iyi bir döneme giriyorsunuz.

YayBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekim’de oluşacak yeni ay sonrasında sosyal çevreniz genişliyor. İş yerinde tanıdığınız, günlük hayatınızda var olan kişilerin dışında, farklı gruplara katılabilirsiniz. İş ve özel bağlantılarınızı kuvvetlendirmenin tam zamanı. Cebinizden ve çantanızdan bu ay kartvizitinizi eksik etmeyin. Günlük işlere dalmak yerine, davetlere katılın, seminer ve sosyal aktiviteler sayesinde, tanışmayı hayal ettiğiniz kişilerle el sıkışabilirsiniz. Mesleki gruplar içinde takım çalışması imkanları, dernek ve kulüplere üyelik gibi konularda büyük fırsatlar geliyor. Gönlünüzü hoş tutmak isteyen, sevimli dostlarla tanışabilirsiniz. Bu yeni ay, gelecek hayallerinizi, planlarınızı, ileriye dönük ideallerinizi geliştirmenizi sağlayacak.

Umutlarınız ve emelleriniz sayesinde yaşama daha sıkı bağlanacaksınız. Atılım gezegeni Mars tüm ay boyunca parayla ilgili hareketlilik sağlayacak. Bütçenizi gözden geçirebilir, bir yatırıma girebilir ve kazanç konusunda daha istekli olabilirsiniz. İsteyip alamayacağınız pek bir şey yok, yeter ki ilk adımı siz atın ve ısrar edin. 18 Ekim sonrasında Venüs, Yay burcuna geçiyor. Birkaç hafta boyunca oldukça çekici olacaksınız. İş yerinde, sosyal çevrenizde beğeni kazanmanın yanında, aşk kapınızı çalabilir. Sizi beğenenlerin sayısı giderek artıyor.

Venüs, iş görüşmeleri, ortaklık projeleri, müşterilere verilen tekliflerde hep yanınızda olacak. İmajınızı yenilemek, kendi bedeninizle ilgilenmek isteğiniz varsa tam sırası. Kuaför randevularınızı, alışveriş arkadaşınızı belirleyin. Venüs sayesinde kendinizden memnuniyetiniz de artacak. Satürn ve Venüs kavuşumu, ayın son günlerinde iş konusunda ciddi ve iyimser adımlar atmanızı sağlayabilir. Hem temkinli, hem de cesur olabilmeniz mümkün. İş değişiklikleri için doğru bir zamandasınız.

OğlakBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

Mars tüm ay boyunca Oğlak burcunda hareket ediyor. 27 Eylül’den itibaren size yapmak istediklerinizi başarma azmi veriyor. Fiziksel enerjiniz oldukça yüksek olduğundan bir spora başlamak, spor yapıyorsanız sıklığını artırmak iyi fikir olabilir. Hareket etmek ve düzenli yapılan egzersizler, sizi zihinsel anlamda besleyecektir. Mars, hayatınızın hareketlenmesini sağlarken, çalışma temponuzu da artıracaktır. Üretken, pratik olduğunuz bu günlerde, hayatınızı düzenleme yoluna gidin, bunu kolayca yapabilirsiniz. İş yerinde projeleri, evde ise oturma düzenini, hatta kullandığınız ekipmanları düzenleyin.

Bir iki günlük geçici ateşli hastalıkları önemsemeyin, aşırı yoğun çalışmaktan kaçının. Bir müşteriyi istiyorsanız, bir iş için başvurduysanız kapıları aşındırın. Mars’ın gücünü doğru kullanarak hedeflerinize sistemli şekilde ulaşabilirsiniz. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal dünyanızda gelişmeler sağlayacak adımlar atın. 1 Ekim’de gerçekleşen yeni ay ise kariyerinizle doğrudan ilintili. Ay boyunca göreviniz, unvanınız, size verilen projelerle ilgili yenilikler var. Yeni bir işe başlayabilir, farklı bir göreve atanabilirsiniz.

İletişim becerilerinizi, ikna yeteneğinizi daha fazla kullanacağınız yeni bir kariyer dönemi başlıyor. Uyumlu ve nazik olmaya, empati göstermeye özen gösterin. Yeni ay ile birlikte iş hayatında nereye doğru ilerleyeceğinizi de tespit edecek, oldukça büyük destekler alacaksınız. Bu ay, Jüpiter sayesinde ödül, takdir ve buna benzer başarıların da sahibi olmanız mümkün.

13-16 Ekim tarihlerinde dolunay etkisi ile hem iş hem de ev hayatınızda bir denge kurmanız gerekecek. Biraz çaba harcayarak dengeyi doğru oturtmaya çalışın. Özel yaşantınızda kırıcı ve dediğim dedik olmak yerine isteklerinizi sakince ifade edin.

KovaBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekim’de oluşacak yeniay Terazi burcunda olacak. Bu transit aslında tüm burçlara olumlu yansımalar getiriyor. Sizin durumunuz ise çok özel. Bazı konularda büyük fırsatlar kapınızda. Yeter ki mucizelerin gelebileceğini bilin. Şans, bolluk, gelişim ve fırsatları sembolize eden gezegen Jüpiter, yeni ayla doğrudan bağlantıda. Bu durum, ay boyunca büyük tazelenmelere işaret ediyor. Sırasıyla yazalım; yaratıcılık gerektiren, stratejik düşünme içeren konularda çok başarılı olmanız, bu dönemde ortaya neredeyse bir sanat eseri çıkarmanız, tanrısal yeteneklerinizi keşfetmeniz mümkün.

Bu nedenle ilgi alanlarınıza ve hobilerinize daha fazla zaman ayırın. Keyif aldığınız ne varsa daha fazla yapın. Hatta işinizin angarya ve kırtasiye taraflarını bu ay biraz göz ardı edin, en sevdiğiniz taraflarına yoğunlaşın. Jüpiter, tüm bu konularda çok da büyük bir çaba harcamadan her şeyin akmasını sağlayacak. Şans oyunlarında her zamankinden daha kazançlı olabilirsiniz. Hiç oynamıyor olsanız da bu ay bir deneyin. Sahneye çıkmak, kendinizi ifade etmek, sunum yapmak, eğitim vermek konularında çok başarılı olacağınız günler içindesiniz. Öne çıkıp bugüne kadar yapmış olduklarınız üzerine konuşarak başkalarını etkileyebilirsiniz.

Yeni ayın en önemli etkilerinden biri: AŞK. Bir kişiye, bir işe, bir hobiye duyduğunuz heyecan sayesinde yaşama sevinciniz de artıyor. Aşk hayatınızda yepyeni bir dönem başlayabilir. Hayatın tam ortasında olduğunuzu, dünyanın sizin etrafınızda döndüğünü göreceksiniz. Yeni ay, çocuklarınız varsa, onların hayatında olumlu gelişmeler olacağını da müjdeliyor.

Eğitim, gelişim konularında iyi haberler var. 13-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek dolunay, sosyal çevrenizle bağlantılı olacak. Bazı grupların içinde olup olmama kararı alabilirsiniz. İnsanlara ayıp olmasın diye kendinizi bazı görüşmelere zorlamayın. Bu her iki taraf için de yararlı olmaz. Bazı dost ve mesleki gruplardan çalışma teklifi de alabilirsiniz. Entelektüel iştahınız sayesinde pek çok kapıyı aralayacaksınız.

BalıkBurcunu Ekim Ayında Neler Bekliyor?

1 Ekim’de oluşacak yeni ay, maddi ve manevi anlamda paylaşımlarınızı mucizevi şekilde artırıyor. Önce para tarafına bakalım; eşiniz, ortağınız, en yakın arkadaşınız ile paralarınızı birleştirerek ortak bir yatırım imkanı yakalayabilirsiniz. Bu yatırım için fazla çaba harcamadan, hatta keyifle çalışacak, kolayca ve şansla büyük bir fırsat yakalayacaksınız. Bir ev, araba veya bambaşka bir konuda yapacağınız yatırımın geri dönüşü de iyi olacaktır.

Manevi anlamda, eşiniz veya partnerinizle uyum ve dengeye son derece önem verdiğiniz, birbirinize kibar ve anlayışlı olduğunuz günler yakında. Böylece aranızdaki buzların erimesi, eskisinden de yakın olmanız mümkün. Bir süredir bir danışmandan destek almak istiyorsanız (psikolog, terapist, koç, hukukçu, sanat uzmanı vb.) şimdi tam sırası. Doğru kişilerle karşılaşacak, istediğiniz sonucu fazlasıyla alacaksınız. Venüs, 18 Ekim’e dek Akrep burcunda. Yurt dışı bağlantılı, medyayla ilgili, reklamcılık ve iletişim konularında uzmanlardan yardım görmeniz ve bu alanlarda ilerlemeniz mümkün. Gelişim fırsatları var. Diğer taraftan 8-9 Ekim tarihlerinde kafanız biraz karışık olabilir.

Sezgileriniz kuvvetli. Yine de duygusal dalgalanmalardan uzak durun. İş yerinde yaptığınız işten keyif almaya çalışın. Hayata daha üstten bakıp kendi hayat felsefenizi oluşturun. İç sesiniz en iyi arkadaşınız, kendinizi başkalarının üzerinden değerlendirmeyin. Mars ay boyunca sosyal alanda güçlü ilişkiler kurmanıza yardımcı olacak. 18 Ekim sonrası birkaç hafta boyunca itibarınızın güçlendiğini, daha fazla tanınır olduğunuzu fark edeceksiniz. Kariyer başvurularınızı bu tarihlerden sonra daha rahat yapabilirsiniz.

Konular :