SAÇ BAKIM VE MODELLERİ

Yağlı Saçlar İçin Naneli Doğal Saç Kremi

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.08.2016

Yağlı Saçlara İçin Naneli Doğal Saç Kremi

Yağlı saçlara hangi bitkiler iyi gelir merak ediyorsanız, bu ev yapımı doğal saç kremini denemelisiniz. Nanenin ve çayın saçınızda yarattığı etkiye bayılacaksınız.

Doğal Saç Bakımı Tarifleri İçin En Doğru Yerdesiniz

Ev Yapımı Doğal Saç Kreminin İçindeki Malzemeler Ne İşe Yarıyor?

Taze nane ve çay kombinasyonu, yağlı saçlar için doğal ilaç görevi görür. Çayın içinde yer alan vitamin ve mineraller saç tellerini güçlendirir ve elektriklenmesini önler. Saçlarda yumuşacak bir doku yaratır. Yeşil çay da siyah çay da saçlar için son derece yararlı bitkilerdir.

Nane ise saç derisini rahatlatır. Özelllikle sıcak yaz günlerinde saç derisinde oluşan kepekleri, döküntüleri önler; tedavi eder.

Yağlı Saçlar İçin Naneli Doğal Saç Kremi

Malzemeler:

Bir avuç taze nane yaprağı (doğranmış)

2 çorba kaşığıı siyah veya yeşil çay

3 su bardağı su

Hazırlanışı:

• Nane yapraklarını önce güzelce yıkayın. Ardından doğrayın. 2 su bardağı kaynar suyu üzerine dökün. Ocakta kaynatın. Üzerindeki su yarıya inene kadar kaynatmaya devam edin. Daha sonra süzün. Bir kenarda soğumaya bırakın.

• Ayrı bir kapta, 1 su bardağı suyu ısıtın. Ardından siyah çayı içine koyun. 5-6 dakika sıcak suda çayı bekletin. Ardından süzün. Bir senarda soğumaya bırakın.

• Her ikisi de soğuduktan sonra birbirine karıştırın. Saçlarınız her şampuanladıktan sonra bu karışımla saçlarınızı durulayın.

Saçınızın güzelliği doğadan gelen doğal tedavi yöntemleriyle koruyun. Ev yapımı doğal saç kreminin keyfini çıkarın.

Ev Yapımı Doğal Saç Kremi

Hazırladığınız bu ev yapımı doğal saç kremini, 2-3 hafta ağzı kapalı bir kapta; serin bir yerde muhafaze ederek kullanabilirsiniz.

Konular :