YATAK ODASI

Modern Gotik Siyah Yatak Odası

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 16.08.2016

Gotik Siyah Yatak Odası

Modern gotik tarzda tasarlanmış siyah yatak odası dekorasyonu muhteşem görünüyor. İddialı ve şık dekorasyonlardan hoşlananlar için harika bir yatak odası tasarımı...

Modern gotik tarzda siyah bir yatak odası nasıl tasarlanır?

Duvarlar kömür siyah, yatak başındaki tuğlalar siyah.... Aralarda kömür grisi, siyah fonla tamamlandığında ortaya eşsiz bir tasarım çıkıyor. Siyah ahşap eşyaların tasarıma ayrı bir hava kattığı kesin. Gri tavanlar ise göz alıcı.

Gotik Siyah Yatak Odası

Aynalı kapılarla tasarlanmış büyük gardırop, odada depolama alanı için harika düşünülmüş.

Gotik Siyah Yatak Odası

Modern gotik tarzda siyah yatak odası tasarlamanın püf noktaları:

Keskin köşeli, paslanmaz çelik mobilyalar, geleneksel gotik tarzın değişmezlerinden. Üçlü sarkık lamba ile aydınlatılmış masa ve sandalye odanın kuytu köşesinde adeta ev ofis havasında.

Gotik Siyah Yatak Odası

Pencere kenarındaki deri, paslanmaz çelikten yapılmış sandalyeler ve sehpa ile de odada konforlu bir oturma köşesi yaratılmış. Seçilen eşyalar, dekoratif objeler böyle bir tasarımlason derece uyumlu görünüyor.

Aksesuarlar, duvarlar, tavan, kuş heykelciği, yatağın üzerindeki büyükçerçeveli ayna, siyah cam kürelerle oluşturulmuş fantastik avize, eşsiz tekstil malzemeleri ile siyah rengin asaleti bu yatak odasında göze çarpıyor.

Modern gotik tarzda dekore edilmişyatak odasında, siyah renginşıklığı göz dolduruyor.

Kaynak: Behance

Konular :