ÇOCUK EĞİTİMİ

Yarıyıl Tatili Planları İçin Öneri: "Kedimi Gören Var mı?”

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.01.2020 - Güncelleme : 14.07.2022

Yarıyıl Planları İçin Öneri Kedimi Gören Var mı

Çocuklar “Kedimi Gören Var mı?” Oyunuyla Eğlenceli Bir Keşfe Çıkıyor

Hepimizaileyiz.com'dan Yarıyıl Tatili Önerisi

Çocuklar Ayça Warner’ın kaleme aldığı “Kedimi Gören Var mı?” oyunu sömestr tatilinde çocuklarla buluşuyor. Çağrı Şensoy ve Tuğçe Yolcu’nun yönettiği oyun, 5 yaş ve üstü çocukların interaktif katılımıyla Ocak ayından itibaren Sahne Beşiktaş’ta... “Kedimi Gören Var mı?” oyunu, eğitici içeriğiyle çocukları şarkılar eşliğinde eğlenceli bir keşfe çıkaracak.

Eğlenceli Bilmeceler Çocukları Bekliyor!

Tiyatrosever minik seyircileri eğlenceli bir keşfe çıkaracak “Kedimi Gören Var mı?” 12-19, 26 Ocak ve 2 Şubat tarihlerinde Sahne Beşiktaş’ta… İnteraktif oyunda, çocuklar sahneye çıkarak bilim deneyi yapabilecek, hep beraber şarkı söyleyip dans edebilecekler. Oyunda aynı zamanda illüzyon oyunları ve cevabını tahmin etmek için zıp zıp zıplayacakları eğlenceli bilmeceler de çocukları bekliyor. “Kedimi Gören Var mı?” oyununda ebeveynler de çocuklarıyla birlikte keyifle vakit geçirebilecek.

Yarıyıl Planları İçin Öneri Kedimi Gören Var mı

Yarıyıl Planları İçin Öneri: "Kedimi Gören Var mı?”

Günümüzde özellikle çocukların sosyal paylaşımlarının azaldığına dikkat çeken oyun, internette vakit geçiren ve sosyal etkinliği ihmal eden Deniz’in, kaybolan kedisi Mıstık’ı ararken başından geçen maceraları konu alıyor. Mıstık’ı arama süreci, internet fenomeni Kara Gölge’nin de maceraya katılımıyla heyecanlı ve eğlenceli bir keşfe dönüşüyor.

Deniz, yeni tanıştığı insanlarla dostluklar kurabilecek mi? Eve kapanıp video izlemekten vazgeçecek mi? Metin, seyircinin yardımıyla deneyinde başarılı olacak mı? İllüzyonist çocuk hırsız olmadığını kanıtlayabilecek mi? Pastacı dengeli beslenmeyi öğrenecek mi? Deniz kedisini Kara Gölge’den önce yakalayıp onu iyi bir çocuk olmaya ikna edebilecek mi?

Yarıyıl Planları İçin Öneri Kedimi Gören Var mı

Yarıyıl Planları İçin Öneri: "Kedimi Gören Var mı?”

Oyun, rejisi, müzikleri ve koreografisiyle “çocuklar anlamaz” değil, “çocuklar en iyisine layıktır” düşüncesiyle karşımıza çıkıyor.

Biletlere, Biletix internet sitesinden ve Sahne Beşiktaş gişesinden ulaşabilirsiniz.

Sahne Beşiktaş: Sinanpaşa Mah. Leşker Sok. No:4 0212 259 10 45

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR