ASTROLOJİ VE TAROT

Hareketli ve Yenileyici Bir Hafta İçindeyiz

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 09.06.2015

Haftalık Astroloji Yorumu

Ünlü Astrolog Hakan R. Kırkoğlu bu haftaya dair bakın neler söylüyor:

"Bu hafta planlarınız her an değişebilir, yenileyici günlere hazırlıklı olun... Bu hafta Merkür 12’sinde düzeliyor. Bu tarihe kadar kararlarda belirsizlik, netleşmeyen koşullar, beklemeler, çift durumlar söz konusu olabilir. Son derece hareketli ve yenileyici koşulların olduğu bir haftaya ilerliyoruz."

İşte Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun Bu Haftaya Dair Astroloji Yorumu

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta dışadönük imkanların, heyecan ve hareket içeren çevresel koşulların içerisindesiniz. İkizler burcundaki Güneş, Mars ve 12’sine kadar gerileyen Merkür yakın çevrenize, konuşma ve görüşmelere yoğunluk ve canlılık getiriyor. Ancak çift durumlar, tartışmalar ve acelecilik de olabilir. Önemli kararların gelişimini 12’sinde sonrasına bırakmak yararlı olacak. Aşkta ise çok daha şanslı ve pozitifsiniz. Hayatın keyif ve zevklerine açıksınız. Tatil, eğlence ve hobiler için uygun koşullar var. Bu dönemde harekete geçirici görüşmeler içinde olabilirsiniz.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta kazançlarınızı, işle ilgili konuları yenileyen imkanlar var. Kişisel yeteneklerinizi harekete geçirebilirsiniz. Ticari konular içerisinde yeni alternatifler de ortaya çıkabilir. Ancak önemli kararları 12’sinden sonra sonuçlandırmak daha doğru olabilir. Eğitim, gençlerle ilgili konular ve görüşmeler maddi konular üzerinde oldukça etkili olabilir. Bu dönemde ev ve ailenize ait pozitif gelişmeler ve destekler bulabilirsiniz. Evde mutluluk ve eğlence getiren imkanlar da var. Toprağa, gayrimenkullere ait kazançlar olabilir. Harcamalar da artmakta.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş size odaklı olma, hızla ilerleme ve kendine güven getirmeye devam ediyor. Kişiliğinizle çok daha etkin olabilirsiniz. Yeni adımlar ve niyetler içerisindesiniz. Ancak aceleci ve öfkeli davranmaktan kaçının. Mars sizi oldukça tartışmacı da yapabilir. Soğukkanlı olmalısınız. Önemli kararları 12’sinden sonra vermeniz daha yerinde olabilir. Bugünlerde yakın çevrenizde kutlamalar, eğlence ve kadınlara yönelik konular dikkat çekebilir. Kısa yolculuklar ve görüşmelerde uyum sağlamanız zor olmayacak.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde sizi huzursuz edebilen durumlar, elinizde olmayan nedenler yüzünden zihinsel endişeler söz konusu olmaya devam ediyor. Düşüncelerinizi pozitif kılmaya gayret etmelisiniz. Kimi zaman çift durumlar, kardeşlerle ilgili konular, dedikodular ya da gizli kalan koşullar yüzünden gerilebiliyorsunuz. Akışta kalmaya bakmalı, endişelerden uzak durmalısınız. Bu dönemde kişisel gelirinizi arttırabilecek olanaklar ve güzel şeyler için harcamalar, alışverişler de olabilir. Yeteneklerinizi kazanca çevirebilecek olanaklar var.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde sosyal konular, arkadaşlıklar, gruplar hayatınıza hareketlilik getirmeye devam ediyor. Enerjinizi gelecek beklentilerinize odaklayabilir, yeni planlar içerisinde olabilirsiniz. Jüpiter’in getirdiği şans ve ilerleme olanakları da öne çıkmakta. Venüs de burcunuzda ilerlerken mutlu eden gelişmeler, aşkta ve arkadaşlıklarda mutlu eden tecrübeler var. Hayatın güzel yönlerine odaklanabilirsiniz. Niyetlerinizin gerçekleşmesi çok daha kolay olacaktır. Ancak gruplar, sosyal konular içerisinde tartışmalardan uzak kalmaya bakmalısınız.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde pek çok gezegen kariyer ve statü alanınızda ilerlerken mesleki konuların ve hedeflerinizin kritik bir süreçten geçtiği anlaşılıyor. Eğer hazırlıklı iseniz, dikkat çekmeniz ve başarılı olmanız zor olmayacak. Test altındasınız ve çatışmalara, rakip ve düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. Kimi zaman tartışmalar, çift durumlar yaşanabilir. Önemli kararlar ve ilerlemeler için 12’sinden sonra daha elverişli koşullar var. Ancak bu dönemde aşkta, arkadaşlıklarda zorlanmalar, kadınlardan kaynaklanan bazı kontrolsüz koşullar olabilir.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde uzaklarla ilgili gelişmeler, eğitim hayatınızı ilgilendiren hareketlilik dikkat çekmekte. İkizler burcundaki Güneş daha uyumlu, hevesli ve öğrenmeye açık olduğunuz koşullara dikkat çekmekte. Bu dönemde başkalarından alacağınız fikir ve danışmanlıklarla rahat edebilirsiniz. Medya, yolculuklar ve inançlarınız açısından da hareketli bir dönemdesiniz. Ancak düşünsel konularda bazı tartışmalar olabilir. Yine bu dönemde arkadaşlıklar, kutlamalar ve aşk hayatınız açısından oldukça güzel beklentiler içindesiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde parasal konular ve sizi zaman zaman huzursuz kılan koşullar, endişeler söz konusu olabiliyor. Psikolojik açıdan dönüştürücü koşullar altındasınız. Bazı haberler, görüşmeler, evraklarla ilgili işler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi rahatlatmaya bakmalısınız. Bu dönemde kriz çıkaran durumlar, finansal açıdan eşinizin ya da ortağınızın durumu ile ilgili gelişmeler, miras, borç-alacak işleri gündeme gelebiliyor. Yine de bu dönemde mesleki alanda destekler ve ilerleme olanakları bulabileceksiniz.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde önemli sonuçlar, değişiklikler ve değerlendirmeler içerisindesiniz. Son altı aydır süren koşulların değiştiğini görürken, yeniden bir plan yapma ihtiyacı da var. Önemli teklifler, görüşmeler ve anlaşmalar söz konusu. Ancak evlilik ve ortaklıklarda daha dikkatli olmalısınız. Kimi zaman görüş ayrılıkları ve kopmalar yaşanabilir. Herşeye rağmen aşkta ve eğlenceli konularda çok güzel gelişmeler de bekleyebilirsiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler, medyaya, eğitime, yolculuklara ait koşullar sizi fazlasıyla desteklemekte. Daha keyiflisiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde zaman alan uğraşlar, tamamlanması gereken işler ve sağlığınızı ilgilendiren durumlara dikkat etmelisiniz. Yorucu koşullar altında olabilirsiniz. Kimi zaman çift durumlar ve değişiklikler enerjinizi tüketiyor olabilir. Akış içerisinde kalmalısınız. 12’sinden sonra daha net durumlar var. Merkür’ün düzgün harekete dönmesi ile birlikte, süregelen işlerinizi daha iyi halledebileceksiniz. Yine bu dönemde finansal konularla ilgilenebilir ve başkalarından destek bulabilirsiniz. Ortaklı konular, borç alacak işlerinde daha olumlu koşullar doğuyor.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde size enerji, yaratıcılık ve heves getiren koşullar var. Kendinizi daha serbest, neşeli ve canlı hissedebilirsiniz. Yaratıcı konular, hobiler, eğlenceli uğraşlar içerisinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda da hareketli olabilir. Ancak kimi zamanda gereksiz iddialaşmalara girmemelisiniz. Bu dönemde kendinizi ortaya koyma yönünde çok isteklisiniz. İlişkilerinizde, evlilikte ve yakın arkadaşlıklarda canlandırıcı bir hava esiyor. Sevgi ilişkilerinde çok daha pozitif bir bakış açısı dikkat çekmekte. Zevklere oldukça açıksınız.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde ev ve ailevi işler, toprağa ve yerleşime ait değişiklikler, kimi zaman çift durumlar dikkat çekmekte. Enerjinizin büyük bir kısmını evle ilgili konulara odaklayabilirsiniz. Durum böyle olunca, işinizle ilgili konularda bazı stresler görülebilir. Ayrıca evde sizi fiziksel açıdan yorabilecek ya da bazen güvenliğinizi ilgilendiren durumlar da ortaya çıkabilir. Bu dönemde iş ortamında daha çok eğlence, hareketlendiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda kadınlarla ilgili konular da iş hayatında destekleyici olabilir.

Milliyet

Konular :