MAGAZİN

Ünlü Çift Dünyaevine Girdi

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 25.07.2016

Ünlü çift dünyaevine girdi

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu... Darbe girişimi nedeniyle düğünlerini bu haftaya erteleyen Timur Acar ile Eda Özerkan çifti evlendi.

Aşkları ne zaman başladı?

'Kertenkele' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan çiftin düğünlerindeki mutluluğu görülmeye değerdi.

Düğünün Ertelenme Nedeni Neydi?

Timur Acar ile Eda Özerkan çifti, geçtiğimiz hafta Pendik'te bir otelde kına gecesi yapmışlardı. Oyuncu çift, geçen hafta yapmayı planladıkları düğünü 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle bu haftaya ertelemişti.

Timur Acar ve Eda Özerkan'ın Düğünü Nerede Oldu?

Çubuklu Hayal Kahvesi'nde evlenen oyuncuların düğününe yaklaşık 200 kişi katıldı. Mekana yat ile gelen çift, "Bir hafta gecikmeli de olsa dünyanın en güzel 'evet'i" diyerek evlilik cüzdanlarını aldı.

Timur Acar ve Eda Özerkan'ın düğün şarkısı : "Don't Worry Be Happy"

Düğüne ünlü çiftin aileleri, yakın dostları ve oyuncu arkadaşları akın etti. Oyuncu çift, düğün alanına tekne ile geldi Bob Marley'in 'Don't Worry Be Happy' şarkısı eşliğinde içeri giriş yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan ünlü çift, basın mensuplarına poz vermeyi de ihmal etmedi.

Kertelene Dizisi Aşklarının Miladı Oldu

Nikah kıyıldıktan sonra ise yaptıkları farklı danslarıyla geceye damga vurdular. Acar ve Özerkan'ın, bir süre İstanbul'da dinlendikten sonra tatile çıkacağı öğrenildi.

Eda Özerkan'ın nikah şahitliğini Mehtap Bayri, Aysuda Ülkü Zeren yaparken, Timur Acar'ın nikah şahitliğini ise Mesut Fidan üstlendi. İmzayı attıktan sonra Timur Acar, Eda Özerkan'ın duvağını açıp eşini öptü. Nikah sonrası kısa bir konuşma yapan Timur Acar, gelen herkese teşekkür etti.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR