MAGAZİN

Tiyatrocu Şeyla Halis Nasıl 40 Kilo Verdi?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 03.08.2016

Şeyla Halis Hangi Yöntemle Zayıfladı

Çok yakında yeni bir projeyle ekranlarda olacağını duyuran ünlü oyuncu Şeyla Halis, bir yılda tam 40 kilo birden verdi. Ve ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Şeyla Halis Hangi Yönteme Zayıfladı?

Ünlü oyuncu bakın hangi yöntemlerle 40 kilodan kurtulmuş...

Tiyatro ve sinema oyuncusu Şeyla Halis 1 yıl boyunca düzenli beslenme ve sporla tam 40 kilo verdi.

Ünlü Oyuncu Şeyla Halis 1 Yılda Tam 40 Kilo Verdi

Son yıllarda özellikle ülkemizde birçok ünlü ismin zayıflama umudu olan mide küçültme ameliyatının yanı sıra sağlıklı spor ile zayıflayan ünlüler de mevcut. 1 yıl boyunca düzenli beslenme ve spor yaparak fazla kilolarından kurtulan Şeyla Halis zayıflama sürecinin ardından ilk kez konuştu.

"Mutlu Bir Zayıflama Sürecinden Geçtim"

Doğru beslenmeyle fazla kilolarını veren Halis, kilo sorunu yaşayanlara cerrahi müdahale olmaksızın da başarılı olunabileceğinin örneği oldu.Tiyatrodan sinemaya, diziden reklam filmine pek çok farklı projede rol alan Şeyla Halis, zayıflama sürecini, "Mutlu bir zayıflama süreci içerisindeyim ve devam ediyorum" cümlesiyle tanımladı. 1 yılda 40 kilo veren ünlü oyuncu, yeni projelerle de çok yakında ekranlarda olacağını duyurdu.

Şeyla Halis Yeni Görünümüyle, Kilo Vermek İsteyenlere İlham Oldu

Birçok dizi projelerinde rol aldıktan sonra geniş kitlelerce tanınan Şeyla Halis, yeni görünümünü ilk kez sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Şeyla Halis 40 Kiloyu Nasıl Verdi

Şeyla Halis, Nasıl 40 Kilo Verdi?

Başarısının sırrını, "Ölüm orucuna yapmadım. Kilo verdikçe kendimi ödüllendirdim. Her istediğimi doğru zaman ve miktarda yedim. Orta tempoda yürüyüş ve yüzmeye önem verdim" diyerek açıkladı.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR