MAGAZİN

Nusret, Leonardo DiCaprio'yu Hayran Bıraktı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.02.2017

Nusret Leonardo DiCaprioyu Hayran Bıraktı

Nusret, Oscar Ödüllü Leonardo DiCaprio'yu Hayran Bıraktı

Geçtiğimiz günler içerisinde tuz atma şekli ile sosyal medya fenomeni haline gelen Nusret'in bugün öğle saatlerinde Leonardo DiCaprio'yu Dubai'de bulunan şubesinde konuk ettiği bildirildi.

Uzun bir süredir Steak House olarak nitelendirilen restaurant sektöründe hizmet vermekte olduğu bilinen, İstanbul ve Dubai'deki şubeleri ile başta Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Arap milyonerlerin gözdesi olan Nusret'in bugün öğle saatlerinde kıymetli bir misafiri ağırladığı bildirildi.

Nusret Leonardo DiCaprioyu Hayran Bıraktı

Instagram isimli sosyal medya platformu üzerinden sunum yaparken kaydettiği videoları paylaşmaya başlamasının ardından dünya genelinde çok konuşulan bir fenomen haline gelen Nusret'in bugün ki konuğunun geçtiğimiz sene Oscar Ödülü'ne layık görülen ünlü Holywood oyuncusu Leonardo DiCaprio olduğu belirtildi.

"2017 OSCAR ADAYI SENSİN" DEDİ...

Saltbea olarak isimlendirilen tuz atma şekli ile kısa bir süre içerisinde binlerce kullanıcı tarafından takip edilen Nusret'in Dubai şubesinda ağırladığı Oscar ödüllü Holywood yıldızı Leonardo DiCaprio ile bahsedilen şekilde tuz atarken çektirdiği fotoğrafını Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştığı aktarılırken Nusret'in paylaştığı gönderiye '2017 Oscar adaı sensin dedi' notunu düştüğü vurgulandı.

Önümüzdeki günler içerisinde Birleşik Krallık başkenti Londra'da da bir şuba açacağı bilinen Nusret'in paylaştığı gönderinin kısa bir süre içerisinde 300 bin kişi tarafından beğenildiği söylendi. Steak House sektörüne yeni bir soluk kazandıran Nusret'in gerçekleştirdiği şocu ağzı açık izleyen Leonardo'nun ise yemeğin ardından sosyal medya platformu üzerinden paylaştığı gönderisinde servisten oldukça memnun kaldığını dile getirdiğine dikkat çektildi.

Oku Haber

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR