MAGAZİN

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşinin Yardımı Takdir Topladı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 25.11.2016

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşinin Yardımı Takdir Topladı

Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy’dan sonra Kıvanç Tatlıtuğ da yardım meleği çıktı. Yakışıklı oyuncu, memleketi Adana’daki Şehit Muharrem Erdoğan İlkokulu’na gizlice kıyafet yardımı yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ Adana'daki Çocukları Sevindirdi

Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre yakışıklı jönler, tam bir iyilik meleği çıktı… Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy'un ardından ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da miniklerin yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz haftalarda Siirt'in Eruh ilçesindeki Keklitepe Köyü'ndeki öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kıyafet gönderen Ulusoy'un yanı sıra Tatlıtuğ da memleketi Adana'daki çocukları sevindirdi.

Stil danışmanı eşi Başak Dizer'in organizasyonuyla Adana Şehit Muharrem Erdoğan İlkokulu'na 100 adet kışlık ayakkabı ile 100 adet mont gönderen Tatlıtuğ'un bu örnek davranışı hayranlarından büyük alkış aldı.

İYİ NİYET ELÇİSİ...

Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy gibi yardıma muhtaç öğrencilere gizlice destek veren Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Dizer'in katkılarıyla daha önce de pek çok kişiye yardım eli uzatmıştı. 'Geleceğe Işık Tut' projesi kapsamında minik kalplere dokunan Tatlıtuğ, geçen yıl da 'Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye İyi Niyet Elçisi' olarak görev almıştı.

EŞİYLE EL ELE VERDİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un Adana'daki okullara yaptığı gizli yardımların organizasyonunu güzel eşi Başak Dizer Tatlıtuğ üstleniyor.

sacitaslan

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR