MAGAZİN

Fi Dizisi Yeni Kadrosuyla Bu Akşam Başlıyor! 

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 09.11.2017

Fi Dizisi Yeni Kadrosuyla Bu Akşam Başlıyor

Fi Dizisi Yeni Kadrosuyla Bu Akşam Başlıyor!

Fi'nin yeni sezonu Çi'de nefesler tutulacak. Duru ve Deniz artık farklı yollara girmiştir. Duru artık büyük aşkı Can Manay ile birlikte yaşamaya başlamıştır.

Fi'nin yeni sezonu Çi'de nefesler tutulacak. Duru ve Deniz artık farklı yollara girmiştir. Duru artık büyük aşkı Can Manay ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Bunu atlatamayan Deniz ise soluğu ülkeyi terk etmekte alır. Dizide Roma'da bir kafe işletmecisi olacak olan ve ilerleyen bölümlerde Deniz'in yanında olacak bir isim katıldı.

Fi Dizisi Yeni Kadrosuyla Bu Akşam Başlıyor!

Bunu atlatamayan Deniz ise soluğu ülkeyi terk etmekte alır. Dizide Roma'da bir kafe işletmecisi olacak olan ve ilerleyen bölümlerde Deniz'in yanında olacak bir isim katıldı.

Fi-Çi-Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Fi dizisinin ikinci yeni sezonu Çi 9 Kasım'da (bugün) başlıyor.

Fi Dizisi Yeni Kadrosuyla Bu Akşam Başlıyor

Fi Dizisi Yeni Kadrosuyla Bu Akşam Başlıyor!

Herkes merakla yeni sezonda diziye kimin katılacağını bekliyor. Diziye uzun süredir ekranlarda olmayan isim Nehir Erdoğan katılacak.

2014 yılında evlenen ve Fransa'da yaşamaya başlayan oyuncu Nehir Erdoğan boşandıktan sonra geri döndü. Uzun süre sonra ilk kez yeniden ekranda olacak Nehir Erdoğan'ın hayranları merakla yeni bölümü bekliyor.

'Fi'nin ilerleyen bölümlerinde projeye katılan ve Duru'nun (Serenay Sarıkaya) dans okulundan yakın arkadaşı Ceren karakterine hayat veren Merve Çağıran, yeni sezonda yer almayacağını açıkladı.

Kaynak: Mynet

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR