KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Tiyatro Fora'dan "Kadınlarımız" Seyre Değer

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 03.02.2018

Pazar Önerisi Tiyatro Foradan Kadınlarımız Seyre Değer

Tiyatro Fora'dan "Kadınlarımız" Seyre Değer

Oyunun Konusu:

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Max, Paul ve Simon otuz beş yıldır arkadaştırlar. Haftada bir kez içki içmek ve poker oynamak için düzenli olarak buluşurlar. Her birinin başarılı bir kariyeri vardır. Max bir radyolog, Paul doktor, Simon ise işadamıdır. Ama o geceki buluşmaya gelmeden önce Simon'un bir tartışma sırasında kendini kaybederek karısı Estelle'i öldürdüğünü söylemesiyle hayatları altüst olur. Max ve Paul Simon'un itirafı karşısında dehşete düşerler. Ancak daha da kötüsü, Simon’un onlardan kendisini kurtarmaları için yalan söylemelerini istemesidir.

Her iki adam yalan söylemek ya da en yakın arkadaşlarını polise teslim etmek arasında kala kalırlar. Otuz beş yıllık dostluklar bir gece boyunca masaya yatırılır ve üçünün de birbirleri hakkında bilmedikleri pek çok gerçek ortaya çıkar. Gün ağarırken üç eski dostu yepyeni bir hayat bekliyordur.

İNSANLARI BELLİ BİR NOKTAYA KADAR TANIYABİLİRSİN

Max: Magali’yle her şey bir tartışmaya dönüşüyor. Kadının buna yeteneği var. Havadan sudan konuşurken bile bir bakmışsın ortaya koskoca bir dram çıkıvermiş.

Paul: Ben eşek gibi çalışıyorum ama o, kendi köşesinde! Huzurlu bir ilişkimiz var demiştim, ya. Huzurludan da beter, resmen ölü. Sıfır iletişim.

Simon: Artık bir cinsel hayatımız olmamasına rağmen haftada altı gün spor yapıyor; jogging, yüzme, karın-kalça egzersizleri… Tüm bu çaba boşuna değil, herhalde. Mutlaka birilerinin işine yaraması gerekiyor.

Oyun Hakkında:

KADINLARIMIZ "Nos Femmes"(Arasız, 90 dakika)

Yazan: Eric Assous

Çeviren: Anıl Dursun

Yöneten: Tufan Karabulut

Dekor-Kostüm: Tufan Karabulut - Arda Kavaklıoğlu

Oynayanlar:

Max: Tufan Karabulut

Paul: Arda Kavaklıoğlu

Simon: Deniz Salman

Genel Sanat Yönetmeni

Tufan Karabulut

Oyunun Programı:

9-18-24 Şubat 2018 tarihlerinde Öykü Sahne'de.

Biletler: Biletix ve tiyatro gişesinde.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR