KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

Contemporary Koleksiyoner ve Sanatseverlere Kapılarını Açtı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 04.11.2016

Contemporary Koleksiyoner ve Sanatseverlere Kapılarını Açtı

Contemporary İstanbul Kapsamında Koleksiyoner ve Sanatseverlere Kapılarını Açtı

Abdi İbrahim Tower, 3-6 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Contemporary İstanbul kapsamında dünyanın dört bir yanından koleksiyoner ve sanatseverlere kapılarını açtı. Katılımcılar hem ünlü İtalyan mimar Dante Benini’ye 2006 yılında ‘Yılın Mimarı’ Ödülünü kazandıran Abdi İbrahim Tower’ın mimarisinden hem de Barut Koleksiyonu’ndan oldukça etkilenmiş olarak ayrıldı.

Etkinlik Kapsamında Duvarları Süsleyen Çağdaş Sanat Eserleri Büyük Beğeni Topladı

Bu yıl 11.’si düzenlenen Contemporary İstanbul kapsamında dünyanın dört bir yanından koleksiyoner ve sanatseverler, sanatla mimarinin iç içe geçtiği Abdi İbrahim Tower’ı ziyaret etti. 600’ü aşkın eserin bulunduğu Barut Koleksiyonu’nun başyapıtlarının sergilendiği Abdi İbrahim Tower, duvarlarını süsleyen çağdaş sanat eserleriyle dikkat ve beğeni topladı.

Ünlü İtalyan mimar Dante Benini’ye 2006 yılında ‘Yılın Mimarı” Ödülü’nü kazandıran Abdi İbrahim Tower, İstanbul’da gerçekleşen sanat etkinliklerinde, koleksiyonlerin en önemli duraklarından biri konumunda. 4 Kasım’da sanatseverlere kapılarını açan Abdi İbrahim Tower, yerli ve yabancı pek çok sanatçının resim, heykel ve video enstalasyonlarını içinde barındırıyor. Uzun yıllar boyunca biriktirilen bu değerli eserler, çalışanların sanata ilgi duymasını sağlarken, çalışma ortamına da renk ve keyif katıyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR