KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

"7 Kocalı Hürmüz" Güçlü Oyuncu Kadrosuyla Perdelerini Açıyor

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 12.10.2017

7 Kocalı Hürmüz 28 Ekimde Perdelerini Açıyor

Usta oyuncu Müjdat Gezen’in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosu ve Barış Dinçel imzalı görkemli dekoruyla seyircisiyle buluşacak olan “7 Kocalı Hürmüz” müzikalinin prömiyeri, 28 Ekim 2017, Cumartesi günü gerçekleşiyor!

“7 KOCALI HÜRMÜZ” 28 EKİM’DE PERDELERİNİ AÇIYOR…

Güçlü Oyuncu Kadrosuyla 7 Kocalı Hürmüz Perdelerini Açıyor

Güçlü Oyuncu Kadrosuyla 7 Kocalı Hürmüz Perdelerini Açıyor

Oyuncu kadrosunda; Müjdat Gezen, Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin’in yer aldığı “7 Kocalı Hürmüz” müzikalinin biletleri, TİM Show Center gişesinde ve Biletix’te satışa çıktı.

İddialı Oyuncularıyla 7 Kocalı Hürmüz Perdelerini Açıyor

Güçlü Oyuncu Kadrosuyla "7 Kocalı Hürmüz" Perdelerini Açıyor

Biletler Tükenmeden Alın!

Türk mizahının önemli isimlerinden Sadık Şendil’in kaleme aldığı, yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen “7 Kocalı Hürmüz” oyunu aynı zamanda sinemaya da uyarlandı. Farklı meslek ve tiplerden 6 kocası olan Hürmüz’ün yedinci kocasıyla evlenmesiyle yaşanan olayları mizahi bir dille anlatan “7 Kocalı Hürmüz” müzikali, iddialı bir kadroyla ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden sahneye taşınıyor.

Müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun ünlü bestesi “Yalnız Kullar (Tanrım)” parçasının yanı sıra Sadık Şendil’in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer alıyor.

İddialı Oyuncularıyla 7 Kocalı Hürmüz Perdelerini Açıyor

Güçlü Oyuncu Kadrosuyla "7 Kocalı Hürmüz" Perdelerini Açıyor

Kostüm tasarımını Leyla Gezen ile Bahar Korçan’ın, koreografisini Pınar Ataer’in üstlendiği oyunun müziklerini Emirhan Cengiz hazırlarken fotoğraflarını ise Ayşegül Dinçkök çekecek.

TİM Show Center’da 28 Ekim ile 3, 11, 18 Kasım 2017 tarihlerinde saat 20.30’da ve 26 Kasım 2017, Pazar günü saat 15.30’da sahnelenecek olan “7 Kocalı Hürmüz” müzikalinin biletleri, Biletix’ten ve gişeden temin edilebilir.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR