KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'ne Özel Oyunlar

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 27.03.2017

27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününe Özel Oyunlar

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'ne özel ücretsiz seyredebileceğiniz oyunlar...

Şehir Tiyatroları Oyunları Dünya Tiyatro Gününde Ücretsiz

Şehir Tiyatroları Oyunları Dünya Tiyatro Gününde Ücretsizİstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro gününü ücretsiz sahneleyeceği 6 oyunla kutluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro gününü ücretsiz sahneleyeceği 6 oyunla kutluyor.

Fatih Reşat Nuri Sahnesi'nde Sirke Tadında Böğürtlen Reçeli, Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde Fehim Paşa Konağı, Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde Ay Işığında Şamata, Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde Aldatma, Ümraniye Sahnesi'nde Geç Kalanlar, Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde Saadet Hanım adlı oyunları ücretsiz olarak 20.30'da sahne alacak.

Devlet Tiyatroları "27 Mart"ta ücretsiz oyunlar

İstanbul Devlet Tiyatrosu, Hamlet, Coriolanus, Bersisa ve Yunus Emre oyunlarını ücretsiz sahneleyecek. İstanbul Devlet Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde sahnelenecek ücretsiz temsillerle sanatseverlerle buluşacak.

Üsküdar Tekel Sahnesi'nde "Hamlet", Caddebostan Kültür Merkezi'nde "Coriolanus", Cevahir Sahneleri Salon 2'de "Bersisa", Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde ise "Yunus Emre" oyunu sahnelenecek.

İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcısı Celal Kadri Kınoğlu, Dünya Tiyatro Günü'nü kutlayarak, "Bizim bütün hayalimiz, sabah uyandığında 'Ben bu akşam Devlet Tiyatrolarında harika bir oyun seyretmeliyim.' diyecek seyirciyi yaratmaktır." ifadelerini kullandı.

Devlet Tiyatrolarının 12 yerleşik bölgesindeki 23 sahnesinde ve Caddebostan Kültür Merkezi'nde ücretsiz temsiller izlenebilecek. Yaklaşık 8 bin kişinin ücretsiz tiyatro izlemesini sağlayacak etkinlik kapsamında çocuklar için de bir oyun sunulacak.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR