KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

“Aziz” Raflarda Yerini Aldı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.11.2017 - Güncelleme : 09.07.2022

 Aziz Raflarda Yerini Aldı

“AZİZ” Ahlaktan biraz sapma yoktur!

Yazdığı kitaplar ve verdiği koçluk eğitimleri ile ün kazanan Umut Kısa’nın yeni kitabı “AZİZ” Sola Yayınları etiketi ile raflarda yerini aldı.

Umut Kısa, dördüncü kitabı “Aziz” ile aslında unuttuğumuz ve bilmek istemediğimiz ya da es geçtiğimiz tarihe tanıklık etmemizi sağlıyor. Üstelik içerisine aşk, hastalık, sağlık, acı, keder, güç, para, intikam, aldatma da ekleyerek. Yazarın bu kitabında okuyucuyu güçlü dizeler, zorlu bir yolculuk ve yüzleşmeler bekliyor.

Yazar okuyucularına, 95 yaşına geldiklerinde hangi konularda pişmanlık duyacaklarını kestiremeyeceklerini söylerken, kitaba ismini veren kitabın karakteri Aziz’in de aynı duygular içerisinde olduğundan bahsediyor.

“Aziz” Hakkında:

On altı Mart olaylarının göbeğinde bir adamdı. Sonraları huysuz bir ihtiyar, aksi bir eş; oğlunu sırtından vurduğuna inanılan bir baba oldu. Elbette daha fazlasını yaşadı, hissetti ve çoğu kez elektronik bir cihazın çıkarttığı sesten rahatsız olduğu için konuşamadı. Belki kendisine diğerlerinin ona kızdığından daha fazla kızdı, belki de herkes kadar hak verdi niyetine.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR