GÜNCEL

Whatsapp Hangi Telefonlarda Artık Çalışmayacak?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 14.05.2019

 Whatsapp Hangi Telefonlarda Artık Çalışmayacak

Whatsapp'tan kötü haber! Eğer bu telefonlara sahipseniz...

Whatsapp aldığı bir kararla bazı iPhone modellerinde artık çalışmayacak! Peki bu ne anlama geliyor? Kimler Whatsapp'ı artık kullanamayacak?14 Mayıs 2019 Salı 08:55Whatsapp kullanıcıları için kötü haber bu sabah geldi. Whatsapp aldığı bir kararla bazı iPhone modellerinde artık çalışmayacak.

Whatsapp Hangi Telefonlarda Çalışmayacak?

Eğer sizinde iPhone 3G, iPhone 3G S, iPhone 4, iPhone 4S'iniz varsa bundan sonra Whatsapp uygulamasını kullanamayacaksınız.Yani iOS 8 sürümü ve altını kullananlar için artık çok geç!

Telefonlarını Değiştirmeleri Gerekecek

Tüm Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlara verilen destek de 2019 yılının sonunda kesilecek.Whatsapp telefonunuzda kurulu olsa bile artık giriş yapamayacaksınız. Bu nedenle kullanıcıların Whatsapp'ı kullanabilmeleri için telefonlarını değiştirmesi gerekecek.Bu WhatsApp için yeni bir uygulama değil.

Şirket 2016 yılında da eski Nokia ve BlackBerry telefonlara desteğini sona erdirmişti.Bu telefonların iOS 8 üstü bir sürüme güncelleme şansı olmadığı için Whatsapp kullanılması söz konusu olmayacak.

iOS 11 ve iOS 12 sürümünü kullanan kullanıcılar hayli fazla olsa da, telefonları eski olan veya güncellediğinde telefonlarının yavaşlayacağını düşünenler eski iOS sürümlerini kullanmaya devam ediyor.Bu değişikliğin hayata geçmesinin ardından kullanıcıların Android 4.0 ve üzeri, iOS 7 ve üzeri ile Windows Phone 8.1 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bir cihaz bulundurmaları gerekecek.

Kaynak: Whatsapp'ta bir dönem sona eriyor! -halktv.com.tr

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR