GÜNCEL

"Her Şey Çok Güzel Olsun" Diye...

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 09.05.2019

Her Şey Çok Güzel Olsun Diye

‘Desteğinizle her şey çok güzel olacak’

CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada; Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerinde düzenlenecek kampanyasında ‘Desteğinizle her şey çok güzel olacak’ sloganıyla destek kampanyası düzenlediklerini açıkladı ve kampanyaya katılacaklardan 20 TL bağış yapmalarını istedi.

CHP'den çok önemli bağış uyarısı!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İmamoğlu adına açılan destek hesabına para yatıracaklar için önemli bir uyarıda bulundu.09 Mayıs 2019 Perşembe 14:27CHP Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair değerlendirmeler yaptı.Öztrak İmamoğlu için bağış yapacaklara uyarıda bulundu, Öztrak "Bazı bankalar gönderilen bağışlarla ilgili olarak alıcı kısmına Sayın Ekrem İmamoğlu'nun ismi yazıldığı için bunu iade ediyorlarmış.

Hesaplar CHP Genel Merkezi'ne ait olduğundan alıcı ismi olarak CHP Genel Merkezi yazılırsa bu tür sıkıntılar önlenmiş olacak" dedi.

BAĞIŞ YAPARKEN DİKKAT!

Bağış yaparken alıcı hanesine “Cumhuriyet Halk Partisi” açıklama kısmına da “Bağış” yazılması gerekiyor. Her bir vatandaş en az 20 lira en fazla da 54 bin 566 lira bağış yapabiliyor. 54 bin 566 liradan fazla bağış yapmak isteyenler de aile yakınları, çalışma arkadaşları gibi kişiler üzerinden bu hesap numalarına para gönderebiliyorlar.

Kaynak: halktv.com.tr

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR