GÜNCEL

WhatsApp’tan Web ve iPad’e Sürpriz Özellikler!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 29.09.2017

WhatsApptan Web ve iPade Sürpriz Özellikler

WhatsApp’tan Web ve iPad’e sürpriz özellikler geldi

WhatsApp’ın iPad’ler için bir uygulama hazırlığında olduğu konusunda söylentiler var. Ayrıca 2 yeni WhatsApp Web özelliğide artık kullanılabilir durumda.

WhatsApp hem iPad kullanıcıları hem de WhatsApp Web kullanıcılarını sevindiren yeni geliştirmelerini yayınladı. WhatsApp’a yakınlığıyla bilinen WABetaInfo isimli web sitesinden alınan bilgiye göre WhatsApp, iPadler için özel bir uygulama geliştime hazırlığında.

WhatsApp Web tabanını kullanacak olan bu uygulama sadece LTE bağlantılı cihazlarda kullanılabilir olacak. Bu uygulamanın gelip gelmeyeceği henüz belli değil ancak WhatsApp’a yakın kaynaklar bu durumu destekliyor.

WHATSAPP WEB’TE DE GELİŞMELER VAR

WhatsApp web bilgisayardan yada tarayıcıdan WhatsApp’ı kullanmanıza olanak tanıyan bir sistem. Çoğu zaman telefondan yazmak istemeyen daha büyük bir klavyeden WhatsApp Web üzerinden mesajlaşıyorlar. Ancak ilk QR kodu tarattırdığınız eskiden çıkan yuvarlak dönen daire WhatsApp’ın yükleme durumunu göstermiyordu. Bunu bir durum çubuğuyla değiştiren WhatsApp artık ne kadar bekleyeceğimizi de göstermiş oluyor.

Ayrıca Macbook Pro bilgisayarları için de güzel bir özellik geldi. Bilgisayarda bulunan Touch bar artık emojileri destekliyor. Böylelikle kolayca emoji gönderebiliyorsunuz.

Kaynak: Büşra KORKMAZ

teknoxo

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR