GÜNCEL

Türkiye Şehitlerini Uğurluyor

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 19.08.2016

Bitlis şehitleri için tören düzenlendi

Türkiye, şehitlerine veda ediyor...

Bitlis şehitleri için tören düzenlendi

Bitlis ve Elazığ'da yaşanan terör saldırılarıyla,İstanbul'da sahil güvenlik botunun alabora olması sonucu şehit olan asker ve polisler son yolculuklarına uğurlanıyor...

Bitlis’in Hizan ilçesinde teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 5 asker ve 1 korucu için İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Jandarma Üsteğmen Ömer Bozkurt, Jandarma Astsubay Çavuş Talha Musab Salçuk, Jandarma Uzman Çavuş Adem Özen, Jandarma Uzman Çavuş Mikail Daşçı, Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir ve geçici köy korucu Müslüm Yaldız'ın özgeçmişlerinin okunması ile başlayan tören, dualarla son buldu.

Şehit askerlerden, Ömer Bozkurt'un naaşı, Ankara'ya; Talha Musab Salçuk'un naaşı, Van'a; Adem Özen'in naaşı, Gaziantep'e; Mikail Daşçı'nın naaşı, Diyarbakır'a; Mesut Demir'in naaşı, Balıkesir'e gönderildi. Geçici köy korucu Müslüm Yaldız, Bitlis'te toprağa verilecek.

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 3 polis için Elazığ Havalimanı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Tören, şehit polisler Yusuf Kenan Mutlu, Elvan Özbay ve Serhat Öztürk'ün özgeçmişlerinin okunmasıyla başlayıp, dualarla sona erdi.

Törenin ardından şehit Yusuf Kenan Mutlu'nun naaşı, Malatya'ya; Elvan Özbay'ın naaşı, Kütahya'ya; Serhat Öztürk'ün naaşı, toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

İstanbul'da yük gemisi ile çarpışan sahil güvenlik botunun alabora olması sonucu şehit olan 3 asker için ilk tören, DÜN İstanbul GATA'da tören düzenlenmişti.

Şehit askerlerden Ali Rıza Yücel, Karaman'da; Astsubay Yavuz Gökhan Şahin, Çanakkale'de; er Sinan Göktaş, İzmir'de düzenlenecek cenaze törenlerinin ardından defnedilecek.

AA

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR