GÜNCEL

Kocaeli Dilovası'nda fabrikada patlama!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 13.01.2017

Kocaeli Dilovasında fabrikada patlama

Kocaeli Dilovası'nda fabrikada patlama!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki bir fabrikada öğle saatlerinde patlama oldu. Organize sanayi sitesindeki fabrikanın metal eriten çelik kazanda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

Kocaeli Dilovası'nda fabrikada patlama!

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde bir metal eriten çelik kazanın patlaması sonucu 1 işçi öldü, 15 işçi yaralandı. İşçiler kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

DEMİRLERİN ERİTİLDİĞİ KAZAN PATLADI

Bugün öğle saatlerinde, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir haddehanede, hurda demirlerin eritildiği kazanda patlama oldu. Fabrikadan yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil ekibi sevk edildi.

1 İŞÇİ ÖLDÜ, 15 İŞÇİ YARALI

İtfaiye ekibi herhangi bir yangının olmadığını görürken, fabrikada kontrolde bulundu. 112 Acil ekipleri ise yaralılara müdahalede bulundu. 1 işçinin öldüğü tespit edilirken, yaralanan 15 işçi ise Gebze ve Darıca'da bulunan hastanelere sevk edildi.

KAYMAKAM'DAN AÇIKLAMA

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan fabrikadan çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "Kazada 1 işçi hayatını kaybetti. 15 yaralımız var. Yaralıların sağlık durumları iyi. Olayla ilgili araştırmalar yetkili kişiler tarafından içeride devam etmektedir. İşyeri sahipleri ile görüştüm, yetkililerle de görüşüldü. Herhangi bir ihmal olup olmadığı araştırılacak" dedi.

Posta

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR