ASTROLOJİ VE TAROT

Akrep'teki Dolunay Burçlara Nasıl Yansıyacak?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 20.05.2019

Akrepteki Dolunay Burçlara Nasıl Yansıyacak

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay aşk hayatına, iş hayatına, sağlığa,ev düzenine, sosyal ilişkilere nasıl yansıyacak merak ediyorsanız Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun yorumlarını mutlaka okuyun. Haftalık astorolji yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu da okursanız haftaya dair daha net fikriniz olabilir.

İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun 20-26 Mayıs 2019 haftasına dair astroloji yorumu:

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu haftaki dolunay parasal konulara, ortaklı işlere ve sizi bir ölçüde gerebilecek gelişmelere, endişelere işaret etmekte. Özellikle iş hayatında ve sorumluluklar alanında daha dikkatli olmalısınız. Bu dönemde yakın çevrenizde de hareketlilik ve değişiklikler var. Haftanın ilk günlerinde düşüncelerinizi daha fazla paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. 22’si civarında iş hayatında değişikliklere gitmek ve süregelen işleri gözden geçirmek gerekebilir. 23’ü sonrasında gelecek yönünde yeni ümitler ve sosyal hareketlilik ortaya çıkabilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Akrep burcunda gerçekleşen dolunay dikkatinizi karşılıklı konulara, ilişkilerdeki hassasiyetlere çekiyor. Bugünlerde özellikle parasal konularda, güven tesis etmek için daha özenli olmalısınız. Uzaklarla ilgili gelişmelerle de ilgilenebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde finansal bir konu dikkatinizi daha çok çekebilir. 22 Mayıs civarında iş hayatında, medya ya da uzaklarla ilgili bir konuda ayarlamalar yapmak gerekebilir. 23’ü sonrasında hedeflerinizde daha kararlı olabilirsiniz. Bugünlerde kendinizi ortaya koyabileceğiniz ortamlar söz konusu.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Akrep’te gerçekleşen dolunay sağlık, iş ve düzen konularına daha çok zaman ayırmanıza neden olabilir. Bu dönemde elinizdekilerini daha özenli kullanmaya dikkat etmelisiniz. Kimi zaman endişeler, kriz çıkarabilecek koşullar gündeme gelebilir. Haftanın ilk günlerinde karşılıklı konular, ilişkiler üzerinde daha çok durabilirsiniz. 22’si civarında eşinizin ya da ortaklı bir konunun üzerinde ciddi değişikliklere gitme ihtiyacı doğabilir. 23’ü sonrasında iyimserliğiniz artıyor. Uzaklarla ya da eğitimle ilgili konular olumlu sonuçlar verebilir.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu hafta Akrep burcundaki dolunay aşk hayatına, sevdiklerinize ilgili konulara hassasiyet getirmekte. Özellikle ilişkilerde, evlilik ve karşıtlık içeren durumlarda stresler var. Aynı zamanda bazı elde olmayan koşullar da gelişebilir. Haftanın ilk günlerinde çalışma ve düzen konularına, zaman alabilecek işlere odaklanabilirsiniz. 22’si civarında karşılıklı bir konu nedeniyle yeni hedefler belirlemek gerekebilir. 23’ü sonrasında sizi hassas, kılan, zihinsel açıdan endişe yaratabilecek bir konu üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Akrep’te gerçekleşen dolunay ailenize, eve ya da güvenlik konularına yönelik konuları öne çıkarmakta. Bu konularda daha fazla değişiklik yapmak gerekebilir. Yine bu dönemde iş ve çalışma koşullarına ait gelişmeler, yorucu durumlar, düzen ve organizasyonunuzu da ilgilendiren işlerle uğraşabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yaratıcı olabileceğiniz imkanlar söz konusu. 22’si civarında sağlık, düzen ve çalışma konuları sizi fazlası ile meşgul edebilir. 23’ü sonrasında karşılıklı konularda daha esnek ve anlayışlı olmaya bakmalısınız.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bugün Akrep’te gerçekleşen dolunay düşünce dünyanıza, yakın çevrenize bazı sıkışıklıklar, huzursuzluklar getirebilir. Düşüncelerinizi serbest bırakmaya gayret etmelisiniz. Ayrıca bu dönemde sevdiklerinizle, çocuklarla ya da aşk hayatınızla ilgili bazı kısıtlamalar da gündeme gelebilir. Haftanın ilk günlerinde ev ve yerleşim konuları, ailenizle ya da toprakla ilgili işler olabilir. 22’si civarında kendinizi fazla kısıtlamamaya özen göstermelisiniz. Sevgide zorlama olmamalı. 23’ü sonrasında çalışma ve iş hayatınıza ait konularda ilerlemeler mümkün.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Akrep’te gerçekleşen dolunay özellikle para konularına, harcama ve masraflara vurgu yapmakta. Ortaklı işlerde de özenli olmaya bakın. Eve ve ailenize yönelik konular, sorumluluklar oldukça meşgul edici olabilir. Ayrıca uzaklarla ilgili konularla ilgilenerek yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizde canlılık, uzaklarla ilgili işler dikkat çekebilir. Ancak 22’si civarında ailevi işler için daha çok çaba sarf etmek gerekiyor. 23’ü sonrasında kendinizi geliştirebileceğiniz yeni imkanlar ve iyimserlik yakalayabilirsiniz.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta burcunuzda gerçekleşen dolunay sizi kişisel açıdan hassas kılan konulara, ailenize ya da güvenlikle ilgili konulara yönelebileceğinizi anlatıyor. Karşılıklı konular önemli sonuçlar da getirmekte. Yakın çevrenizdekiler, kardeşler gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel açıdan pozitif kalmaya çalışmalısınız. Haftanın ilk günlerinde harcamalar ve gelirler arasında denge kurmaya bakın. 22’si civarında imzalar, yazışmalar ve görüşmeler ciddi durumlar getiriyor. 23’ü sonrasında ailenizi, ev durumunuzu ilgilendiren konular var.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bugün Akrep’te gerçekleşen dolunay gizli kalan konulara ve kontrol edemediğiniz koşullara vurgu yapmakta. Kendi duygularınızı anlamaya bakın ve endişelerden uzak kalmaya gayret edin. Bu dönemde maddi durumunuz ve kaynaklarınızla ilgili kısıtlamalar, engeller dikkat çekebilir. Yine de haftanın ilk günlerinde kişisel konularda daha girişken olabilirsiniz. Önemli değerlendirmeler, karşılıklı konular önem kazanmakta. 22’si civarında işte ve maddi alanda değişiklikler gidebilirsiniz. 23’ü sonrasında yakın çevrenizle daha çok temas halindesiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu hafta Akrep’teki dolunay düşüncelerinizde, yakın çevrenizde sizi daha yoğun duygulara ve hassasiyetlere çekiyor. Kardeşler, görüşmeler ve yazışmalar sonucunda yeni kararlar verebilirsiniz. Şahsi alanda çok daha gerçekçi adımlar atabileceksiniz. Ancak haftanın ilk günlerinde bazı huzursuzluklar, belirsizlikler yaşanabilir. 22’si civarında atacağınız adımlar sayesinde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu dönemde iş ve çalışma konuları öne çıkmakta. 23’ü sonrasında iş hayatında yeteneklerinizi kullanabileceğiniz olanaklar var.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta Akrep’te gerçekleşen dolunay sizi iş hayatınız ve statünüzle ilgili konularda daha hassas ve huzursuz kılabilir. Değişikliklere odaklanmak gerekiyor. Aynı zamanda elde olmayan nedenler, gizli, saklı durumlar sıkıntılara işaret etmekte. Yine de kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Haftanın ilk günlerinde arkadaşlardan, gruplardan destekler mümkün. 22’si civarında endişe veren ya da kontrol edilmesi zor koşullar yaşanabilir. Neyse ki 23’ü sonrasında kendinizi daha özgür ve pozitif şekilde ifade edebilirsiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta Akrep’te gerçekleşen dolunay uzaklarla, medya ile ya da eğitimle ilgili olabilecek bir konunun düşüncelerinizde dalgalanma yaratabileceği anlaşılıyor. İnanç ve görüşlerinizde daha sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Kimi zaman içinde bulunduğunuz gruplar ya da sosyal konular, arkadaşlıklar ümitlerinizi boşa çıkarabilir ya da sizi daha gerçekçi düşünmeye itebilir. 22’si civarında işle ilgili konuları, sorumlulukları gözden geçirmek gerekiyor. 23’ü sonrasında sosyal konularla, başkalarının ihtiyaçları ile daha çok ilgili olabilirsiniz.

Milliyet

Konular :