ASTROLOJİ VE TAROT

Zihinse Yorgunluk Yaşayabilirsiniz

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 22.08.2016

Zihinse Yorgunluk Yaşayabilirsiniz

Haftalık burç yorumunda, zihinsel açıdan yoğun bir haftanın işaretlerini veren Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, Ağustos ayının 24-26 günlerindeki hareketliliğe dikkat çekiyor.

İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlu'nun 21-28 Ağustos 2016 haftasına dair haftalık burç yorumu.

Unutmayın, burcunuz ile birlikte; yükselen ve zıt burcunuzu da okursanız gökyüzünün işaret ettiklerini daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

"Bu Hafta Yeni Fırsatlar Bulabilirsiniz"

Bu hafta iş ve çalışma ortamınıza ait konular, sizi meşgul eden değişiklikler açısından oldukça hareketli ve yoğun geçebilir. Daha düzenli olmaya bakın. Hafta kişisel konularda değişikliklerle başlıyor. 22’si civarında yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Ancak 24-26 günleri arasında hareket, yolculuklar ve iletişim alanında daha kontrollü ve sakin olmaya bakın. Yakın çevrenizle, kardeşlerle ya da görüşmelerle ilgili bir konuda başarılı olmak için yüksek motivasyon var. Her söylenen doğru olmayabilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

"Parasal Konularda Risklere Girmeyin"

Hafta küçük karışıklıklarla başlayabilir. Ancak bu dönemde yaratıcı alanda yapabileceğiniz çok şey var. Yeteneklerinizi gösterme konusunda 22’sini iyi değerlendirmeye bakın. Düşüncelerinizi daha iyi organize edebilirsiniz. Ancak 24-26 günleri civarında özellikle ortaklı işlerde, parasal konularda daha önlemci olmak gerek. Parasal alanda, yatırımlar ve tasarruflarınızla ilgili işlerde aşırı riskli işlere girmemelisiniz. Bu dönemde bazı endişeler ve huzursuzluklar olduğu gibi kafa karıştırıcı durumlar da var. Önemli alışverişlerden de kaçının.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

"Evlilik ve Anlaşmalar Gibi Konularda Dikkatli Olun"

Bugünlerde toparlanması ve yeniden başlatılması gereken işler var. Aynı zamanda ailevi işler, eve, toprağa ait konular, sizi evde çok hareketli kılan koşullar içindesiniz. Haftanın ilk günlerini iyi değerlendirin. Eve ya da gayrimenkule ait uğraşlar dikkat çekebilir. Ancak bu dönemde başta evlilik ve anlaşmalar olmak üzere serinkanlı ve dikkatli olmalısınız. 24-26 günlerinde özellikle kişisel alanda çok meşgulsünüz ve gayret içinde olabilirsiniz. Yine de bugünlerde daha özenli, ihtiyatlı olmak gerekiyor. Yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

"İş Ortamında Kafa Karıştırıcı Durumlara Karşı Dikkatli Olun"

Bu hafta Başak burcundaki gezegen birikimi zihinsel açıdan çok hareketli olabileceğinizi anlatıyor. Yakın çevrenizde değişiklikler var. Günlerinizi daha iyi organize etmeye bakmalısınız. Ziyaretler, konuşmalar, anlaşmalar canlılık getirmekte. Yerinizde pek duramayabilirsiniz. 22’sini iyi değerlendirebilirsiniz. Ancak 24-26 günlerinde iş ve çalışma koşullarınızda, iş ortamında kafa karıştırıcı durumlar olabilir. Özellikle bugünlerde ihmal ettiğiniz konular varsa, güvenilmez durumlarla karşılaşabilirsiniz. Düzenli olmaya bakın.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

"Yatırımlarla İlglii Risklere Dikkat"

Bu hafta işinize ve gelirlerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde, özellikle 22’sinde yeteneklerinizle size kazanç getirebilecek olanaklar var. Bu dönemde çalışkanlığınızla çok şey yapabilirsiniz. 24-26 günleri arasında ise gelecek beklentileriniz yönünde yine çok gayretli ve isteklisiniz. Ancak bugünlerde yatırımlarla ilgili risklere dikkat edilmeli. Çocuklarla ilgili konularda zorlayıcı, uğraştırıcı olabilir. Aşkta daha akılcı ve sakin kalmaya bakmalısınız. Bu dönemde riske ettiğiniz konulara dikkat etmelisiniz.

Zihinse Yorgunluk Yaşayabilirsiniz

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

"Güneş Sizi Kişisel Alanda Daha Yenilikçi Kılıyor"

Bu hafta burcunuza ilerleyen Güneş sizi kişisel alanda çok daha canlı ve yenilikçi kılmakta. Yeni haberler, değişiklikler ve başlangıçlari içindesiniz. 22’si civarında yeteneklerinizi çok iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar var. Yabancılarla ilgili konular, eğitim ve danışmanlıklardan fayda gelebilir. Ancak 24-26 günleri arasında ise fazladan dikkatli ve uyanık olmak gerekiyor. Haftanın ikinci yarısında aşılması gereken engeller var. Bugünlerde işte ve hedeflerinizde oldukça mücadeleci olabilirsiniz. Ancak bazı yanılgılar da mümkün.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

"Finansal Konularda Endişeler Yaşayabilirsiniz"

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler beklemeler ve henüz netleşmemiş durumlar getirmekte. Haftaya finansal konular için yapmanız gereken işlerle, bazı endişelerle başlayabilirsiniz. Bu dönemde sabırlı olmak, olaylara daha yukarıdan bakabilmek çok önemli. 24-26 günlerinde ise uzaklarla, yabancılarla ilgil işlerde son derece gayretli olabilirsiniz. Eğitsel uğraşlar, kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar da var. Ancak bir yandan da yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili konular, çaba gösterilmesi gereken haberler olabilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

"Parasal Konularda Bu Hafta Daha Uyanık Olun"

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler çok fazla meşguliyet, planma ve değişiklik getiriyor. 22’si civarı anlaşmalar, iş hayatında yenilikler ve hızlı hareket etmek için oldukça uygun. Ayrıca bu dönemde ümit beslediğiniz konularda olumlu gelişmeler de bekleyebilirsiniz. Ancak 24-26 günleri arasında özellikle birikimlerinizi ve iş hayatınızı fazlasıyla karıştırabilecek gelişmeler yaşanabilir. Parasal konularda daha uyanık davranın ve olayların göründüğü gibi olamayabileceğini de düşünün. İş hayatında gerçekçi bir tutum izleyin.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

"Mesleki Konularda Olumlu Gelişmeler Söz Konusu"

Yılın bu döneminde iş hayatınızı ve planlarınızı hareketlendiren pek çok konu var. Haftanın ilk yarısında mesleki konularda ilerleme ve olumlu değerlendirmeler mümkün. Kişisel yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Ancak 24-26 günlerinde bazı karışıklıklar ve yanlışlıklar gündeme gelebilir. Belirli bir konuya odaklanmak zor değil ancak üzerinizde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Ayrıca yakın beraberlikler, evlilik ve ortaklaşa konularda daha bilinçli olmak gerekiyor. Bugünlerde sağlığınıza da önem vermelisiniz.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

"Bu Hafta Sizin İçin Olumlu Gelişmeler, Görüşmeler Mümkün"

Bu hafta Başak burcuna ilerleyen Güneş size daha olumlu bir bakış açısı ve kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar getirmekte. Yeni ya da yabancı kişilerle tanışmak ufuklarınızı genişletebilir. 22’si civarında fikirlerinizi daha iyi yayabileceğiniz günlerdesiniz. Olumlu haberler, görüşmeler mümkün. Ancak 24-26 arasında bazı elde olmayan koşullar ve özellikle iş ortamındaki koşullar daha yorucu olabilir. Bugünlerde sağlığınıza, zaman alan uğraşlara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Olayları aşırı kontrol etmek yerine anlamaya çalışın.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

"Beklentilerinizi Daha Gerçekçi Tutmaya Çalışın"

Bu hafta Başak burcundaki gezegenler sizi zihinsel açıdan daha gergin ve bir ölçüde endişeli kılabilir. Başkalarına bağlı durumlar yüzünden özgürce hareket etmek konusunda kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Finansal işler üzerinde de durmak gerek. Yine de haftanın ilk günlerinde başkalarının kaynaklarından fayda sağlayabilirsiniz. Ancak 24-26 günlerinde beklentilerinizi daha gerçekçi tutmaya bakın. Gelecek planlarınız yeteri kadar açık ve net olmayabilir. Bu dönemde olaylar karşısında daha esnek ve kabullenici olmak yerinde olacak.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

"Başkalarından Alacağınız Fikir ve Öneriler Bu Hafta Çok İşinize Yarayabilir"

Bu hafta Güneş’in karşıt burcunuza geçmesi ile birlikte önemli değerlendirmeler, muhasebeler yapabilirsiniz. Son altı aydır süregelen konular artık bir sonuca varıyor olabilir. Aynı zamanda bu dönemde başkalarından alacağınız fikir ve öneriler çok işe yarayabilir. İş hayatınızda önemli sorumluluklar ve baskılar devam ediyor. Bu hafta 24-26 günlerinde şansınızı zorlamak yerine daha iyimser olmaya bakın. Ailenizle ilgili sizi daha fazla meşgul durumlar gündeme gelebilir. Kalıcı karar vermekten kaçınmanız gereken günlerdesiniz.

Milliyet

Konular :