ASTROLOJİ VE TAROT

Yeniay, Bitişlere Yeni Başlangıçlara İşaret Ediyor

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 18.09.2017

Yeniay Bitişlere Yeni Başlangıçlara İşaret Ediyor

Deneyimli Astrolog Hakan R. Kırkoğlu, gökyüzü ve yıldızların hareketlerini burçlara göre yorumladı. Burcunuzun yanı sıra, astrolojik tahminin tamamlayıcısı yükselen burcunuzu da okursanızyorumları çok daha iyi değerlendirebilirsiniz. İyi haftalar...

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde Başak burcundaki gezegenler iş ve çalışma koşullarına, zaman ve enerjinizi alan uğraşlara dikkat çekiyor. Sağlığınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde çocuklarla ya da sevdiklerinizle ilgili bir konuda bitişler, tamamlanmalar dikkat çekiyor. 20’sindeki yeniay sonrasında mesleki konuları ve düzen gerektiren işleri daha iyi halledebilirsiniz. Sevdiğiniz bir konu üzerinde çalışmanız da mümkün. Ancak 20’si civarında detaylara da önem verin. 22’si sonrasında önemli sonuçlar ve ilişkiler konusu öne çıkacak.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu dönemde Başak burcundaki birikim hayatınıza daha fazla yaratıcılık ve keyifli koşullar getirmekte. Hayatın güzel yönlerine daha kolay açılabilir, kutlamalar yapabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde eve ya da ailenize yönelik tamamlanması gereken işler, toprağa yönelik işler olabilir. Bitişler ve yeni başlangıçlar içindesiniz. 20’si sonrasında sevdiğiniz bir konuya odaklanmanız daha kolay olacak. Aynı zamanda aşkta ve çocuklarla ilgili koşullarda olumlu koşullar, mutluluklar olabilir. 22’si sonrasında iş ve düzen konularına da yönelebilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu dönemde yenilenen koşullar, bir yandan bitişler bir yandan da başlangıçlar var. Evinize, yerleşime ve ailenize yönelik konular ağırlık kazanabilir. Toprakla ilgili konular, gayrimenkullerle ilgili uğraşlar, evde meşguliyetler de dikkat çekebilir. Haftanın ilk günlerinde yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili bir konuda sonlanmalar gündeme gelebilir. 20’si sonrasında eve yönelik işleri daha rahat ilerletebileceksiniz. Ancak kafanızın dağılmamasına bakmalısınız. 22’si sonrasında daha akıcı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde yakın çevreniz son derece hareketli ve siz de yoğun bir iletişim içerisindesiniz. Görüşmeler, konuşmalar, eğitimler dikkat çekici olabilir. Sözlerinizde daha dikkatli ve temkinli olmaya bakın. Haftanın ilk günlerinde parasal bir konuda sonlanmalar gündeme gelebilir. 20’si sonrasında çevrenizle temasınız artmakta. Aynı zamanda daha pozitif haberler, işbirlikleri olabilir. Ancak bugünlerde düşüncelerinizi somut hale getirmelisiniz. 22’sinden sonra evinizi, ailenizi ve toprakla ilgili konuları içeren değişiklikler artabilir.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu dönemde iş durumunuzu, kazançlarınızı ve harcamalarınızı ilgilendiren durumlar önemini sürdürüyor. Artan masraflara daha fazla odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde kişisel açıdan önemli bir konuyu tamamlamak isteyebilirsiniz. 20’si sonrasında yetenekleriniz ve işinizle ilgili uğraşları ilerletmeniz kolaylaşacak. Ancak maddi konularda daha özenli kararlar vermelisiniz. Aynı zamanda alacağınız destekler de var. İşbirlikleri düşünebilirsiniz. 22’si sonrasında yeni haberler, görüşmeler ve ziyaretler açısından daha enerjik davranabilirsiniz.

Yeniay Bitişlere Yeni Başlangıçlara İşaret Ediyor

Yeniay, Bitişlere Yeni Başlangıçlara İşaret Ediyor

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu dönemde burcunuzda büyük bir hareketlilik yaşanırken, önemli adımlar ve başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Kişiliğinizi öne çıkaran, cesur hareketler içindesiniz. Ancak biraz da denge aramalısınız. Haftanın ilk günlerinde tamamlanması gereken işler ve beklemeler olabilir. 20’si sonrasında daha rahat hareket edebileceksiniz. Venüs de burcunuza ilerleyerek ilişkilerinize daha pozitif bir hava getirmekte. Bu dönemde aşkta ve beraberliklerde hızlı adımlar mümkün. 22’si sonrasında mesleki alanda işbirliklerine odaklanmalısınız.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşanan olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler sizi zorlayabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz. Kadınlarla ilgili konularda sorumluluklarınız değişebilir.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu dönemde Başak burcundaki gezegenler sizi daha etkin ve özellikle becerilerinizi ortaya koyma yönünde başarılı kılıyor. Grup çalışmalarında aktif olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde iş hayatına ve statünüze ilişkin bir konuda tamamlanma söz konusu. 20’si sonrasında gelecek beklentileriniz ve ümitleriniz yönünde ilerlemeniz kolaylaşacak. Aynı zamanda sosyal konularda, aşkta daha hevesli olabilirsiniz. Ancak 22’si sonrasında ortaklaşa konular içinde bazı beklemeler ya da belirsizlikler gündeme gelmeye başlayabilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu dönemde iş hedefleriniz ve sorumluluklarınız açısından son derece hızlı gelişmeler bekleyebilirsiniz. Mesleki konularda kendinizi göstermeye bakın. Başarıya daha yakın olabileceğiniz günlerdesiniz. Haftanın ilk günlerinde yabancılarla ilgili bir konuda sonuçlar gelebilir. 20’si sonrasında iş hayatında ve üstlerinizle alakalı konularda daha hızlı adımlar atabilirsiniz. Evlilik, anlaşmalar da dikkat çekebilir. Kendinizi gösterebileceğiniz günlerdesiniz. 22’si sonrasında daha olumlu haberler ve gelişmeler de mümkün.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde Başak burcundaki gezegenler hayatınıza daha geniş bir açıdan bakabileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar getiriyor. Yabancılar, eğitsel işler ya da medya ile ilişkiler konular gündeminize daha çok girebilir. Bu dönemde düşüncelerinizi aktarma yönünde daha başarılı olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde ortaklaşa bir konuda bitişler yaşanabilir. 20’si sonrasında daha pozitif adımlar ve ilerlemeler söz konusu. Göstereceğiniz çaba sayesinde 22’si sonrasında işte ve evlilikle ilgili konularda ilerlemeler mümkün.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde bazı endişeler, huzursuzluklar söz konusu olabilir. Düşüncelerinizi daha pozitif kılmaya çalışmalısınız. Aynı zamanda finansal konular yüzünden de gerilebilirsiniz. İş, sağlık ve düzen konuları ile uğraşmaktasınız. Haftanın ilk günlerinde ortaklaşa bir konu üzerinde durmak zaman alabilir. 20’si sonrasında ortaklaşa kazançlar daha kolay hale gelebilir. Ancak bu dönemde aşkta ve beraberliklerde daha sabırlı ve daha az endişeli olmaya bakmalısınız. 22’si sonrasında her şey daha akıcı ve daha kolay halledilir hale gelmeye başlıyor.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu dönemde karşıt burcunuzdaki vurgu sizi pek çok açıdan önemli değerlendirmelere götürmekte. Son altı aydır gündeme gelen durumlar sona ererken, siz de bir muhasebe içindesiniz. Dolayısıyla başkalarından duyacağınız şeylere de önem veriyorsunuz. Yakın beraberliklerde ve evlilikte biraz daha sakin olmaya bakın. Haftanın ilk günlerinde iş ve hizmetle ilgili bir alanda bitişler, sonlanmalar mümkün. 20’si sonrasında aşkta ve ortaklaşa konularda daha destekleyici koşullar var. Bu dönemde ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kaynak: Milliyet

Konular :