ASTROLOJİ VE TAROT

Aniden Gelişen Fırsatlara Karşı Uyanık Olun!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 26.09.2017

Aniden Gelişen Fırsatlara Karşı Uyanık Olun

Eylül'ün son günlerinde hayatınızda aniden gelişecek fırsatları kaçırmayın!

Ayın son günlerinde aniden gelişen konulara, fırsatlara karşı daha uyanık olmanın faydalı olacağına dikkat çeken Astrolog Hakan R. Kırkoğlu; özellikle de ortaklıkların, beraberliklerin bu dönemde heyecan getiren bir sürecegirdiğinin müjdesini verdi.

İşte, Astrolog Hakan R. Kırkoğlul'ndan haftaya dair yorumlar...

Yorumu daha iyi değerlendirebilmeniz için, burcunuzun yanı sıra, yükselen burcunuzu da okumanız öneririz.

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta Güneş karşıt burcunuz Terazi’ye ilerlerken daha fazla değerlendirme ve muhasebe içindesiniz. Son aktı aydır süregelen koşullar yenilenmekte, ayrıca ilişkilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Yine bu dönemde iş, çalışma ve hizmet konularına vurgu devam etmekte. Beraber çalıştığınız kişilerle daha sakin olmaya gayret etmelisiniz. Haftanın ilk günlerinde kararsızlık ya da yanılma söz konusu olabilir. 28’inde özellikle sorumluluk gerektiren bir konu için çok çaba gösterneniz, işle ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bu hafta Terazi burcuna ilerleyen Güneş iş ortamınıza, düzen ve sağlığınıza yönelik uğraşların dikkat çekmeye başladığını gösteriyor. Yeteneklerinizi daha iyi gösterebileceğiniz günlerdesiniz. Aşkta, keyif veren konularda hem daha heyecanlı hem de tartışmacı olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde dışsal etkilere fazla açık olabilir, etki altında kalabilirsiniz. 28’i civarında uzaklarla ilgili bir iş ya da eğitsel bir konu için daha sabırlı ve gayretli olmanız gerekebilir. 30’unda da aşkta olaylara biraz daha geniş açıdan bakın.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta Terazi burcunun başlaması ile birlikte daha akıcı ve kendinizi keyifli hissedebileeğiniz olanaklar artıyor. Ancak bu dönemde ailenizi, yakınları ve evi ilgilendiren konularla da yakından ilgilisiniz. Evle daha çok uğraşabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde eve ait bir konu kafa karıştırabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. 28’i civarında parasal bir durum, ortaklı bir iş, borç alacak konusu için gerçekçi olmanız söz konusu. Bu dönemde bağlayıcı nedenler de var. 30’unda ilişkilerden beklentilerinize yine özen göstermelisiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu haftadan başlayarak ailevi işler, evinizi, güvenliğinizi ilgilendiren konularla daha aktif ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde yakın çevrenizde çok hareket var ve hızlı bir iletişim içindesiniz. Ziyaretler, görüşmelerde çok şey yapabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde fikirlerinizde dağınıklığa dikkat etmelisiniz. 28’i civarında eşinizi ya da ortaklı bir konuyu ilgilendiren bir çaba, sorumlu ve gerçekçi davranma ihtiyacınız var. Bugünlerde kendinizi baskı altında daha fazla hissedebilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bu hafta yakın çevreniz, görüşmeler ve ziyaretler açısından yenilikler ve canlılık getirmekte. Yakın ya da uzaklarla ilgili konularda olumlu haberler de mümkün. Aynı zamanda iş hayatında, para kazandırıcı konulara odaklanmak ve çaba göstermek gerekiyor. Harcamalarımızı da dengede tutmaya bakın. Haftanın ilk günlerinde maddi alanda yanıltılabilirsiniz. 28’inde ise iş ve çalışma hayatındaki değişikliklere uyum sağlamak ve disiplinli davranmak gerekiyor. İş konusunda daha fazla ilerleme edebilirsimiz.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu haftadan başlayarak iş hayatında ortaklıklardan gelen kazançlar, para konuları daha fazla gündeminize girebilir. Yeni kazanç yolları da mümkün. Burcunuzdaki gezegenler sizi daha girişken, cesur ve yenilikçi kılmakta. Pek çok konuda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Ancak haftanın ilk günlerinde ilişkilerde fazla hayal kurma, etki altında kalma söz konusu olabilir. 28’i civarında aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi bu konuda baskı altında da hissedebilirsiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu hafta Güneş’in burcunuza ilerlemesi ile birlikte daha aktif ve bilinçli olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Kişisel alanda hareketlilik artmakta. Bununla birlikte, gizli ya da sebebini fark edemediğiniz durumlar endişelere yol açabilir. Özellikle aşkta, duygusal alanda göremediğiniz koşullar olabilir. Özellikle haftanın ilk günlerinde yanılgılara daha açıksınız. 28’i civarında ailevi bir konu ya da güvenliğinizi ilgilendiren bir uğraş yorucu olabilir. Evden ya da aileden kaynaklanabilecek baskılara daha gerçekçi yaklaşmalısınız.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bu haftadan başlayarak gelişen koşullara uyum sağlamak ve geçmiş üzerinde düşünmek gerekebilir. Kimi zamanda gizli durumlar, belirsizlikler, beklemeler yaşanabilir. Ancak bu dönemde son derece çalışkan ve verimli olabilirsiniz. Bir grup çalışması ya da sosyal alanda daha aktifsiniz. Aşkta ve tutkuların öne çıktığı konularda da heyecanlısınız. Ancak haftanın ilk günlerinde isteklerinizde hayallere fazla kapılabilirsiniz. 28’i civarında ise yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili konularda bazı sıkışıklıklar, iletişimde baskılar gündeme gelebilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Bu hafta Terazi burcuna ilerleyen Güneş beklentilerinizin daha kolay gerçekleşebileceği, daha umutlu bir süreç başlatıyor. Aynı zamanda bu dönemde iş hayatında ve sorumluluklar alanında son derece mücadeleci ve cesur olabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerde daha soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Haftanın ilk günlerinde kararlarda dağınıklık yaşanabilir. 28’i civarında işe ait ya da harcamalarınızı ilgilendiren bir konuda kendinizi daha fazla baskı altında hissedebilirsiniz. Parasal konularda daha ciddi bir bakış açısına ihtiyacınız olabilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Bu dönemde sorumluluklarınızı, kariyerinizi ilgilendiren konularda daha bilinçli hareket edebilirsiniz. Medeni durumunuzu ya da ailevi konuları ilgilendiren gelişmeler de önemli olabilir. Yine de bu dönemde daha fazla tanınma ve görüşlerinizi anlatma imkanı bulabilirsiniz. 28’i civarında Ay burcunuzda ilerlerken geçmişe ait bir konu ya da kişisel açıdan önemli gördüğünüz bir alanda daha çok gayret ve kararlılık gösterebilirsiniz. Uzun vadeli düşünmelisiniz. Aşkta ve ilişkilerde mutlu olmak zor olmayacak.

Saka (Kova)

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta daha rahatlatıcı koşullar başlıyor. Terazi burcuna ilerleyen Güneş sayesinde uzaklarla, eğitimle, yabancılarla ilgili işlerde ilerleme ve onanma var. Yine de bu dönemde bazı endişeler, huzursuzluklar, duygusal hassasiyetler gündemde olabilir. Olayları kendi akışında anlamaya gayret etmelisiniz. Özellikle 28’i civarında bazı elde olmayan nedenler ya da gizli kalan koşullar yüzünden sıkıntı hissedebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan olaylar yaşanabilir. Göstereceğiniz çaba ile engelleri aşabilecek güçtesiniz.

Balık

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bugünlerde ortaklı konular, finansal ya da duygusal açıdan bağlayıcı nedenler gündeminize girmeye başlıyor. Bu gelişmeler bazı endişeleri de beraberinde getirebilir. Yılın bu döneminde ilişkilerde, evlilik ve ortaklaşa konularda daha hassassınız ancak bir yandan da bu alanda pek çok şey başarabilirsiniz. Aşkta son derece hararetli durumlar var ve eleştirilere ya da bazı tepkilere de dikkat edin. 28’i civarında işle ilgili görüşmeler ve yazışmalar nedeniyle daha bilinçli davranmanız gerekebilir. Düşünceleriniz üzerinde baskı da hissedebilirsiniz.

Kaynak: Milliyet

Konular :