SAÇ BAKIM VE MODELLERİ

Saçlarınızı Plaja Hazırlayın!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.05.2015

Saçlarınızı Plaja Hazırlayın

Organik hindistan cevizi yağı ve organik bal karışımı ile saçlarınız tatil öncesi çok daha sağlıklı, çok daha parlak olacak!

Saçları Güçlendirmenin Şimdi Tam Zamanı!

Tatile çıkacağınız tarihten bir ay kadar önce, haftada bir kez saçı derinlemesine besleyen bir bakım ürünükullanmaya başlayın. Tatilde olduğunuz süre boyunca da her zamanki şampuan ve kreminizin yerine, saç koruyucu özelliği olan özel güneş ürünleri kullanın.

Peki Ya Plajda Saçları Nasıl Korumalı?

Saçınız ince telliyse, jellerden şaşmayın. Kıvırcık ya da daha kalın telli saçları güneşten korumak için krem kullanın. Saçınızı topuz yapabilir ya da bir eşarp ya da bandana bağlayabilirsiniz. Tatil öncesinde röfle yaptırmayın, yoksa güneş ve klor saçınızın rengini bozabilir. Bunun yerine, kuruyken de ıslakken de iyi görünecek bir saç modeli kestirin.

Tatil Öncesi ve Sonrası Saçları Güçlendiren Maske Tarifi

Cansız ve yıpranmış saçlar çoğu kadının sorunudur. Şimdi size harika bir saç maskesi önerimiz var. Sağlıksız, mat görünümlü saçları nemlendiren etkili bir maske tarifi bu: Hindistan cevizi yağı ve ballı saç maskesi. İhtiyacınız olan yalnızca bir yemek kaşığı organik hindistan cevizi yağı ve 1 yemek kaşığı doğal bal. Eğer saçlarınız uzun ise bu miktarı eşit olarak artırabilirsiniz. Her iki malzemeyi ısıya dayanıklı cam veya porselenbir kasede karıştırın. Benmari usulü karışımı ısıtın. Ilındıktan sonra saçlarınızauygulamaya başlayın.

Saçlarınızı Plaja Hazırlayın

Tatil Öncesi Harika Bir Saç Bakım Önerisi

Maske ıslak veya kuru saça uygulanabilir. Maskeyi uygularken kıyafetlerinizi korumak için boynunuza bir havlu koymayı unutmayın. Maskeyi saç uçlarınızdan saç diplerinize kadar cömertçe uygulayın. Saç diplerinize dairesel hareketlerle maskeyi iyice yedirin. Ardından saçlarınızı topuz yaparak sarın ve 30-40 dakika saçınızda bekletin. Beklerken tırnaklarınıza bakım yapabilirsiniz.

Saçlarınızı önce bol suyla durulayın ardından her zamanki gibi şampuanlayın. Yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı saçlara kavuşmak için bu maskeyi haftada 1 kez uygulamanız yeterli olur.

İhtiyacınız Olacak Malzemeler:

1 yemek kaşığı organik hindistan cevizi yağı

1 yemek kaşığı organik bal

Konular :