SAÇ BAKIM VE MODELLERİ

2012 Yılının En Son Moda Saç Renkleri Neler?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 19.12.2011

2012 Yılının En Son Moda Saç Renkleri Neler

Uzun, kısa, sarı, siyah, kahverengi, kızıl mı olsun? Neden mi bahsediyoruz. Tabi ki biz kadınların vazgeçilmezi saçlarımızdan. Saç uzunluğundan saç rengine kadar biz kadınların ençok ilgilendiğikonulardan biridir bu. İşte meraklılarına 2012 yılının en moda saç renkleri.

2012 Yılının Saç EğilimleriKızıl Işıltılı Kahve ve Sarı Tonları

Sıcak kahverengitonları arasında belli belirsizkızıl-sarıışıltılar işte bu. Sarı ve sıcak çikolata renklerindeki saçlar arasına atılmışkızıl tonları, saçlarınızın hem daha parlak hem de daha doğal görünmesinisağlar.

Saç aksesuarlarının çok moda olduğu 2012 yılında son trend sarının daha önce görmediğiniz tonlarından. Dikkat çekici kızıl ışılıtılar, sarı saçlara sıradışı bir yorum getiriyor.

2012 Yılının En Son Moda Saç Renkleri Neler

Yeni saç renginizi seçerken, cilt ve göz renginizle uyumlu olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Kızıl saç rengi tonları herkese yakışabilecek bir renk değildir çünkü. Kızıl saç renklerine eğilimli bir yüzünüz yoksa üzülmeyin. Çünkü 2012 yılının en moda saç renklerinden biri de,birbirinden farklı tonlardaki çikolata kahveleri tam size göre olabilir. Bu renkler saçlarınıza çarpıcı bir hava getirebilir ve tek düzelikten size bir anda uzaklaştırabilir.

Eğer soluk tenliyseniz, gözlerinizle uyumlu tekrenkkoyu saçlar sizi çok daha canlı bir görünüme kavuşturabilir ve böylelikle2012'ye özel bir hava kazanmış olarak girebilirsiniz. Bizden söylemesi...

Konular :