SAÇ BAKIM VE MODELLERİ

2012-2013 Sonbahar- Kış Saç Rengi Modası: Kahverengi Lowlights

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 18.11.2012

2012 2013 Sonbahar Kış Saç Rengi Modası Kahverengi Lowlights

Saçlarınıza sezonun en moda stiliyle seksi dokunuşlar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Saçlarınız ister kısa ister uzun olsun hiç fark etmez. 2012-2013 sonbahar-kış saç rengi modası kahverengi lowlights!

Kahverengi lowlights, özellikle açık renk saçlarda saç tellerinin en az ikiton koyulaştırılması tekniğine deniyor. Eğer dalgalı, kısa ve sarı saçlarınız varsa lowlighst ile görünümüze yeni bir ışıltı katarak, anında ilgi merkezi olmanız mümkün. Sonbahar-kış sezonunun en yeni trendi olan bu akımın gerisinde kalmayın deriz.

Özetle, sarı saçlarda kahverengi gölgeler – ışıltılar- olarak da tanımlayabiliriz. Bu boyama tekniği saçınıza derinlik katarak, saçlarınızın daha parlak ve canlı görünmesini sağlıyor. Özellikle sarı saçlarınızdaki tonfarklılıklarından şikayetçiyseniz kesinlikle lowlights tam sizlik!

Kahverengi lowlights saçlarınızda mucizevi etkiler yaratabilir. Saçlarınız kısa olsa dahi bu tekniği rahatlıkla deneyebilirsiniz. Yılın en moda saç rengi stiliyle kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz kesin! Sezonun en moda saç rengiyle sizi başbaşa bırakıyoruz.

Konular :