MODA

2015 İlkbahar Modasında Retro Rüzgarı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 17.10.2014

2015 Ilkbahar Modasinda Retro Ruzgari

2015 ilkbahar moda tasarımları New York ve Londra’da görücüye çıktı. Milano Moda haftası Bahar 2015’te sergilenen en moda pantolon, kemer, saç ve makyaj stillerini yakından incelemeye ne dersiniz?

İşte, 2015 İlkbahar trendlerinin sergilendiği Milano Moda Haftası'nda altın çağını yaşayan eski-yeni stiller.

1) 1970'ler Retro

Retro akımından ilham alınan tasarımlar Milano Moda Haftası’na damgasını vurdu.

2015 Yeni Moda Trendleri

1970'lerin hippi ruhu çiçek baskılar ve süet retro disket şapkalar, aksesuarlar geniş bir yelpazesi ile Milano pistlerine adetahükmetti.

2. Denim Kumaşlar Altın Çağını Yaşıyor

2015 Yeni Moda Trendleri

2015 ilkbahar defilelerinde 70'li yıllar konseptini ele alan dünyaca ünlü markalar; Gucci, Roberto Cavalli, Prada, Max Mara, Eto ve Emilio Pucci lüks denim trendinin öncülerinden. Öyle görünüyor ki önümüzdeki baharda yetmişli yıllar rüzgarı esecek.Lüks kavramıyla denim kumaşı birleştiren tasarımcılar, sıradanlıktan uzak parçaları podyuma çıkarıyor.

İtalyan tasarımcılar Dolce&Gabbana, İspanyol ilhamlı bahar defilelerine işlemeli denim pantolonları da ekledi. İç çamaşırını andıran dantelli, transparan parçalarla kombinlenen işlemeli boyfriend jeanler, tek kelimeyle muhteşem!

3. Etek-Pantolon Modası

2015 Yeni Moda Trendleri

Etek-pantolon müthiş bir patlamayla önümüzdeki sezon geri dönüyor. Jil Sander, Armani, Gucci Marni, Spotmax ve Max Mara etek-pantolon modellerini piste çıkaran markalar. Bu eğilim Dolce&Gabbana’nın kot etek boylarını da etkiledi.

4. Transparan

2015 Yeni Moda Trendleri

Milano Moda Haftası’nın cesurhareketitransparan kumaşlardı. Stilin en cesur tasarımları, podyumda Versace, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli ve Fendi'nin gösterileri sırasında görüldü.

5. Saçaklar

2015 Yeni Moda Trendleri

1970’in modası kabul edilen saçaklar, modern stilleriyle yeniden karşımıza çıkıyor. Saçakların ve deri yeleğin geri dönüşü dünyaca ünlü markaların tasarımlarında da göz kamaştırıcı şekilleriyle yer alıyor. Milano Moda Haftası’nda bu eğilimin endikkat çekiciörneklerini Marco de Vincenzo, Just Cavalli, Etro, Jimmy Choo tasarımlarında görebilirsiniz.

6. Asimetrik Yaka ve Omuzlar

2015 Yeni Moda Trendleri

New York ve Londra Moda Haftası'nda asimetrik yaka oyuntuları Milano Moda Haftası'nda en önemli Bahar 2015 trendlerinden biri olarak, İtalya'da patladı.
Kıyafetlerin yaka bölümündeki bir omuzu çıplak bırakan asimetrikkesim, diğer kol uzunbırakılarak dengelenmiş.

Bu eğilimin en güzel örneklerini Versace Emporio Armani, Costume National ve Angelos Bratis gibi büyük markaların tasarımlarında görebilirsiniz.


7. Kurdele-Tied Kemerler

2015 Yeni Moda Trendleri

Grafik şeklinde şeritgibi bağlanan kemerler Londra Moda Haftası’nda Burberry koleksiyonunun dikkat çeken tasarımlarındandı. Öyle görünüyor ki elbiselere ve paltolaraşık bir görünüm katan papyon kemer kumaşlara İlkbahar 2015 modasıyla sıkça karşılaşacağız.Emporio Armani ve Sportmax depüskül ve saçaklara getirdiği yeni stillerle bu trendinöncülerinden.

Milano Moda Haftası'ndan 2015 İlkbaharSaç ve Makyaj Trendleri

2015 Yeni Moda Trendleri

2015 Yeni Moda Trendleri

2015 Yeni Moda Trendleri

2015 Yeni Moda Trendleri

2015 Yeni Moda Trendleri

Konular :