MASKE VE KREM TARİFLERİ

Sıkı ve Parlak Bir Cilt İçin 3 Harika Maske Tarifi

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.01.2015

Siki ve Parlak Bir Cilt İcin 3 Maske Tarifi

O eski güzelliğinizin bir yerlere gittiği falanyok! İhtiyacınız olan biraz bakım, biraz özen.... Unutmayın harika görünmek sizin elinizde...

Birçokgıdayı, cildimizi güzelleştirmek ve gençleştirmek için kullanabileceğimizi hepimizaileyiz.com takipçileri artık çok iyi biliyor. İşte sizehazırlanması çok kolay olan 3 yeni maske tarifi. Bu maskeler ne işe mi yarıyor? Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde kavuşmamızı tabiki!


Cilt Bakım Maskeleri Ne İşe Yarar?

Cildin beslenmesi ve canlanmasını sağlayan maskeler yüzün gençleşmesini, kan dolaşımının hızlanarak oksijenin deri altı dokularına erişmesini sağlar. Doğal olarak ciltteki günün yorgunluğunu, stresini, uykusuzluğun neden olduğu cansızlığı yok eder. Doğal anti-aging (gençleştirici) besinlerle hazırlayacağınız maskelerle cildiniz çok daha parlak, çok daha sağlıklı, çok daha güzel görünecektir. Ne yapıyoruz hanımlar, her zaman güzel görünmek için cilt bakımını elden bırakmıyoruz.

1)Yorgun Yüzlerdeki Stresi Alan Maske: Yoğurt + Bal

Probiyotikler cilde esneklik ve parlaklık verir. Doğal balın gücü ve yoğurdun nem kazandıran özelliğiyle cildiniz her zamankinden daha parlak ve daha canlı görünecek!

Yapmanız gerekenler:Küçük bir kapta 1 yemek kaşığı bal ile, 2 yemek kaşığı yoğurdu çırpın. Yüzünüze ve dekolte bölgenize maskeyi güzelcesürün. 10-15 dakika beklettikten sonra cildinizi ılık suyla yıkayın.

2) Kabartma tozu + Bal + Su = Yüz Aydınlatıcı Temizleyici Maske

Eğer çok hassas bir cilde sahipseniz yalınzca bal ile bu maskeyi yapmanızı öneririz. Kabartma tozu hassas ciltler için uygun olmayabilir.

Kan dolaşımına yardımcı olmak için cildinizi önce yüz fırçasıyla hafifçe temizleyin.Küçük bir kapta bir çay kaşığı kabartma tozunu, bir yemek kaşığı bal ile karıştırın. Birkaç damla temiz içme suyu ilave edin. Yüzünüze dairesel hareketlere hafifçe masaj yaparak maskeyi sürün. 1-2 dakika sonra ılık su ile yüzünüzü iyicedurulayın.

Siki ve Parlak Bir Cilt İcin 3 Maske Tarifi

3) Kabak +Bal+ Süt : Cilde Sağlıklı Parlaklık Kazandırır

Kabuklarınız soyduğunuz kabağı, küçük parçalara bölün. Buharda haşlayın. Blender ile ezin.İki çay kaşığı kabak püresine, 1/2 çay kaşığı bal ve 1/2 tatlı kaşığı sütü karıştırın ve temiz bir yüze maskeyi uygulayın. Sonuç: Pürüzsüz ve parlayan canlı bir cilt!

Konular :