EL VE AYAK BAKIMI

Ayak Güzelliğine Önem Verenler İçin Yaz Öncesi Öneriler

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 21.04.2015

Ayak Güzelliğine Önem Verenler İçin Yaz Öncesi Öneriler

Kişisel hijyenin en önemlisi olan ayak bakımı, aslında uygulaması hiç göründüğü kadar zor değil. Evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz basit teknikler sayesinde, ayaklarınız uzman ellerden çıkmış gibi rahat ve kusursuz görünümlü olabilir. Yaz gelmeden, bakımlı ve yumuşacık ayaklara kavuşmak istemez misiniz? Öyleyse, ayak güzelliğine önem verenler için derlediğimiz yaz öncesi ayak bakım önerilerini mutlaka okuyun!

Topuk Çatlaklarından Kurtulmanın En Pratik Yolu

Topuk çatlaklarından, nasırlardan kurtulmanın, ayaklarınızı yaza hazırlamanın en pratik tarifi haberimizde! Yumuşak ve ipeksi ayaklara kavuşmak için bu adımları dikkatle takip edin.

Malzemeler:

1 su bardağı süt
1 litre sıcak su
4 yemek kaşığı tuz
1 / 2 kahve fincanı bebe yağı veya sızma zeytinyağı
Ponza taşı
Vazelin
Çorap

Ayaklar Adım Adım Güzelleşiyor:
•Sıcak suyun içine sütü ilave edin. 5-10 dakika ayaklarınızı bu suda bekletin. Daha sonra ayaklarınızı kurulayın.
•Ayrı bir kapta bebe yağını, tuzu iyice karıştırın. Kalın bir macun kıvamına getirin.
•Daha sonra bu karışımla, dairesel hareketlerle ayaklarınıza masaj yapın.Macunu ayaklarınıza iyiceyedirdikten sonra ayaklarınızı ponza taşıyla fırçalayın.
•Bu bakımı yatmadan önce yapmanızı öneririz. Ardından ayaklarınızı yıkayın, kurulayın. Vazelin veya nemlendirici kremi yoğun bir şekilde ayaklarınıza sürün.
•Üzerine pedikür çorabınızı veya pamuklu herhangi bir çorabınızı giyin. Uyandığınızda ayaklarınızın bir pamuk gibi yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

Konular :