CİLT BAKIMI VE ESTETİK

Gıdı Sarkmalarına Karşı Endolift Lazer

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 10.05.2019

Gıdı Sarkmalarına Karşı Endolift Lazer

Anestezi ve zorlu ameliyat işlemleri olmadan güzelleşmek mümkün mü?

Yüz, çene, boyun bölgelerindeki sarkmalar ve gözlerin altındaki torbalar için, cildin kesildiği ve gerildiği cerrahi operasyonlara artık gerek yok. Avrupa’da çok sık tercih edilen, Türkiye’de de her geçen gün uygulama sayısı hızla artan Lazerağı uygulaması ile kesi ve anestezi yapılmadan, geleneksel cerrahi uygulamalara göre çok daha pratik güvenli güzelleşmek mümkün.

Rutininize anında geri dönün

Amerika ve İtalya’dan sonra Türkiye’de bu uygulamayı yapan sayılı cerrahlardan biri olan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahı Op. Dr. Evrim Uçkunkaya, FDA onaylı bir lazer teknolojisi olan Endolift Lazerağıile ilgili “anestezi ve zorlu ameliyat işlemleri olmadan hava soğutma tekniği ile yapılan bu işlemden sonra kişinin yara izi, morarma şişme gibi bir problemle karşılaşmıyor, işlemin sonucunu anında görüyorbu nedenle sosyal yaşamına hemen geri dönebiliyor” diyor.

Güzelleşmek için günlere ihtiyacınız yok

İlerleyen yaş, kilo alıp verme, dış faktörler ve yer çekiminin etkisiyle yüz bölgemizde sarkmalar, buruşmalar ve kırışıklar meydana gelir. Dış güzelliklerine önem veren kadınlar ise bu sorunları çözmek adına daha hızlı, daha acısız, mükemmel sonuçları sosyal hayatları etkilenmeden ve tek seansta elde edeceği uygulamalara yöneliyor.

Ameliyatsız ve yara izi olmadan, ortada ve alt yüz şekillendirme, çene hatlarının belirginleştirilmesi, gıdı ve boyun bölgesinin gerginleştirilmesi ve gözaltı torbalarının sıkılaştırılması alanlarında tercih edilen Endolif Lazerağıuygulaması, anestezi ve zorlu ameliyat işlemlerine gerek kalmadan, hava soğutma tekniği ile yaş ayırımı olmadan kadınlara gençlik vaat ediyor.

Her yaşa uygun teknoloji

Sadece 45 dakika süren ve anestezi gerektirmeden yapılan bu uygulamada, anında gözlemlenen sonuçlar elde edilmekle birlikte, uzun süreli ve kalıcı bir sonuç alınıyor. Kesi gerektirmeden ve iz bırakmadan klinik ortamında uygulanabilen Endolift Lazerağıile kadınlar acı çekmeden anında yüz ve boyundaki hafif sarkmalar gideriliyor ve uygulama yapılan bölgede cilt altında ısıyı arttırarak yeni damar yerine kollajen oluşumu teşvik ediliyor, cilt altındaki depo yağlar özellikle gıdı problemlerinde isteğe bağlı kırılıyor ve cilt sıkılaşıyor ve çene hattı ve yüz kontürü belirginleşiyor.

Endolift artık Türkiye’de

Endolift Lazerağı cihazı artık Türkiye’de, İstanbul’da son 3 aydır aktif olarak kullanılıyoruz diyen Dr. Uçkunkaya, “Dünyada yaklaşık olarak 15 yıldır bilinen ve kullanılan teknolojiyi hamilelik, emzirme, bazı aktif otoimmun hastalıklar ve uygulanacak bölgede olan aktif enfeksiyonlar haricinde, herkese ve her yaştaki hastaya güvenle kullanabiliyoruz” dedi.

Konular :