CİLT BAKIMI VE ESTETİK

Örümcek Ağı ile Zamanı Durdurmak Mümkün

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 25.07.2016

Örümcek Ağı ile Zamanı Durdurmak Mümkün

Botoks mu, örümcek ağı estetiği mi? Güzelliğine ve gençliğine düşkün pek çok kişiyi düşündüren bir soru bu. Karar verirken nelere dikkat etmeli? Ya güzelleşiyim derken daha da beter bir hal alırsak?

Dünyada Botoks, Türkiye'de Örümcek Ağı Popüler

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan İngiliz Estetik ve Plastik Cerrahi Enstitüsü'nün yaptığı raporda,bireylerin estetik cerrahiye bakış açısı incelendi. Raporda, burun ameliyatları ve medikal uygulamalarda ise botoks birinciliğin sahibi. Fakat Türkiye’de durum biraz farklı olduğunu söyleyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, Türkiye'de sıkça tercih edilen medikal uygulamalar ile ilgili meraklılılarına bilgi verdi.

Türkiye'de Örümcek Ağı Estetiği Botoks Kadar Popüler

Türkiye’de de çok farklı değil, burun estetiği bizde de birinci sırada yapılan estetik müdahalelerdendir. Fakat medikal uygulamalara baktığımızda botoks kadar örümcek ağı estetiği de yapılıyor.

Örümcek ağı estetiğiyle doğal gençleşme sürece başlıyor

Günümüzde ister erkek, ister kadın olsun insanlar zamanı durdurmak istiyor. Örümcek ağı estetiği debu yolda sıkça başvurulan bir yöntem. Ameliyatsız gençlik olarak anılan örümcek ağı Türkiye'de sıkça tercih edilen bir yöntem.

Botoks mu örümcek ağı estetiği mi

Örümcek Ağı Nedir? Ciltte Ne Gibi Etkileri Vardır?

Aslında botoksla örümcek ağı estetiğini karşılaştırmamak gerekir. İkisi birbirinden çok farklı prosedürlerdir.

Botoks ile Örümcek Ağı Estetiği Arasındaki Fark Nedir?

Botoks herhangi bir tedavi ya da iyileştirme yapmaz; sadece çizgilerin belirgin hale gelmemesini ya da erken müdahale ile oluşmamasını sağlar. Fakat örümcek ağı estetiğinde, cilt altına örülen ağın, cildin toparlanmasına, kolajen üretmesine teşvik edici bir yapısı vardır.

Örümcek ağı estetiği sonrası 6 ay içinde yerleştirilen ipler erir ve cilt alt dokusu kendi ağını örerek, doğal bir gençleşme süreci başlatır.

Cilt gerilir, canlanır ve form kazanır, üstelik hastanın kendi doğal kontürünü bozmadan bu etkiyi yapar.

Örümcek Ağı Estetiği Neden Çok Tercih Ediliyor?

İster medikal uygulamalar olsun, ister cerrahi müdahaleler olsun, artık insanlar estetik cerrahi kliniklerini çevrimiçi kaynaklardan araştırıyor ve mutlaka tavsiyelere, öncesi ve sonrası fotoğraflara dikkat ediyorlar. İnsanlar cömertçe sosyal medyada fikirlerini dile getiriyorlar. İşte örümcek ağı estetiğinin de bu denli sevilmesinin nedeni aslında tanımadığı insanlardan gelen olumlu eleştiriler, yorumlar.

Örümcek Ağı Estetiğinden Memnun Kalmayan Var mı?

Örümcek Ağı estetiğinden memnun kalmayan hastalarımız azınlıkta ve bu azınlıkta fikirlerini beyan ediyor, mutlaka onlarla da ortak paydada birleşiyoruz. Tekniğin uygulama sonrası çekilen görüntüleri ve yaptıranların mutlu, pozitif tavırları insanların Örümcek ağı estetiğine olan güvenlerini perçinliyor.

Görünen o ki, örümcek ağı estetiğini tercih edenlerin memnuniyeti, bu ameliyatsız medikal uygulamanın popülerliliğini daha çok artıracağa benziyor.

Konular :