CİLT BAKIMI VE ESTETİK

Göz Altı Çukuru ve Morlukları İçin Ne Yapmalı?

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 31.01.2018

Göz Altı Çukuru ve Morlukları İçin Ne Yapmalı

Kişinin yüz ifadesinin önemli bir bölümü olan, konuşma esnasında ifadeyi tamamlayan bölge göz çevresidir. Gözlerin yüzün odak noktası olduğunu belirten Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Erbil, genç görünen gözlere sahip olmak için göz çevresi için etkili olan Göz Altı Işık Dolgusu ile ilgili bilgi verdi.

Göz Çevresini Gençleştirmek Mümkün mü?

Göz altı çukurunun yorgunluğumuzu ve enerjimizi yansıtır. Göz altı çukuru ve morlukları ya yapısal olarak vardır ya da yaşlanma, uykusuzluk, düzensiz yaşam biçimi, alkol, sigara kullanımı ile oluşabilir. Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı küçülmekte, yağ kaybı yaşanmakta ve doğal olarak bu durumda göz altı geriye doğru hareket etmektedir. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında boşluk ve gölgeler oluşmaktadır.

Göz Altı Işık Dolgusu Ne İşe Yarıyor?

Son yıllarda özellikle bu bölge için geliştirilen Göz Altı Işık Dolgusu öncelikle göz altı çukurunun güvenli bir şekilde düzeltilmesini, yeniden yapılanmasını sağlıyor. İçindeki yeniden yapılandırma kompleksi sayesinde göz çevresi derisinin kalitesini yüksek oranda artırırken morluklar üzerinde de etkisi oluyor.

Göz Altı Çukuru ve Morlukları İçin Ne Yapmalı

Göz Altı Işık Dolgusunun Etkisi Ne Kadar Sürer?

Göz çevresini gençleştirmek için uygulanan Göz Altı Işık Dolgusu’nun etkisi 18 aya kadar sürebilir. Göz Altı Işık Dolgusu için çoğu zaman tek seans yeterli olabilir. Sadece hastaların küçük bir kısmında bir ay sonrasında rötuş gerekebilir.

Ürünün İçeriği ve Markası Önemli

Hastaların bu konuda tecrübeli bir hekime baş vurarak ve mutlaka uygulanan ürünün markasına dikkat etmelerini öneririm. Hekimler de iyi sonuç alacakları, güvenilirliği ispatlanmış ürünleri tercih etmelidirler.

Konular :