YATAK ODASI

Cinsel Hayatınızı Canlandıracak 6 Dekorasyon Fikri

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 20.06.2016

Cinsel Dürtüyü Artıran Dekorasyonlar

Daha iyi bir cinsel hayat ve cinsel motivasyon için yatak odanızın dekorasyonunu değiştirin. Nasıl mı? İşte en harika fikirler...

Denge ve Uyum İçin Dekorasyonun Gücünden Yararlanın

Size belki çok ilginç gelecek ama odanızı ya da evinizi nasıl dizayn ettiğinizin kariyeriniz, bilgi birikiminiz hatta cinsel hayatınız üzerinde büyük bir etkisi var. Vücudumuzdaki mevcut cinsel enerjiyi dengelemenin bir yolu da özellikle yatak odamızda tüm duyularımıza hitap eden bir ortam oluşturmaktan geçiyor.

Yatak odanıza denge ve uyum getirmek için çaba harcadığınızda, bu durum sizin aşk ve cinsel hayatınızda da etkisini gösterecek, mutluluk ve tutku olarak size geri dönecek. Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak’ın kolay uygulanabilecek altı tavsiyesine kulak vererek siz de yatak odanızda aşkın pozitif enerjisini harekete geçirebilirsiniz.

1) Unutmayın, Kırmızı ve Pembe Duyguları Harekete Geçirir

“Yatak odanızdaki duvarların rengiyle ne kadar uyuduğunuz ve cinsel yaşamınızın ne kadar canlı olduğu arasında bir bağlantı var. O zaman yatak odasında hangi renkler tercih edilmeli? Hangi renkler sizin daha iyi ve keyifli bir gece geçirmenize yardımcı olur?

Pembe ve kırmızı renkler bütün dünyada aşkın ve cinselliğin renkleri olarak kabul edilirler. O nedenle cinsel hayatınızı canlandırmak için işe yatak odanızda kırmızı rengi kullanarak başlayabilirsiniz ama daha çok aşk ve sevgi duygularının harekete geçmesini istiyorsanız, pembe renk tavsiye edilir. Bunu söylerken kast ettiğimiz yatak odanızın duvarlarını kırmızıya boyamanız ya da pembe nevresimler ya da perdeler kullanmanız değil. İstediğimiz daha çok küçük dekoratif objelerle bunu yapmanız.

Mesela bir vazo içinde doymuş renklerden oluşan çiçekler, içinde pembe ve kırmızının tonları olan bir halı ya da kilim veya kapakları kırmızı ya da pembe renkte bir dizi kitap.

2) Kokunun Yaratacağı Arzuyu Görmezden Gelmeyin: AŞK VE CİNSEL ARZU İÇİN YASEMİN ÇİÇEĞİ

Kişisel alanınızın nasıl koktuğu sizin geceleyin yalnız mı yoksa partnerinizle beraber mi uyuyacağınız konusu üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Koklama duyumuz çok güçlü bir afrodizyaktır.

Libido arttırıcı koku olarak sadece geceleri açan Yasemin çiçeğinin kokusunu deneyebilirsiniz.

Ylang Ylang’ın mumu ya da yağı tavsiye edilir. Ylang Ylang'ın hem kadın hem erkeklerde cinsel isteği arttırdığı biliniyor. Cinsel arzuları harekete geçiren diğer yağlar gül ve portakal özü, ruh halini ve enerjiyi arttırmaya yarayan yağlardır.

3) Küçük Detaylar, Büyük Etkiler Yaratır

Yumuşak çarşaflar, ipekli çamaşırlar ve lüks halı ya da kilimler, kısacası dokunmaktan keyif alacağınız şeyler, bir yatak odası için olmazsa olmazlardır. Ayrıca yatak odasındaki her şey "iki kişiye" göre düşünülmesi gerek. Yatakta uyuyan her bir kişi için birden fazla yastık olmasın. Bekarsanız, iki yastık kullanabilirsiniz. Yatak yanı lambaları, mumlar, bardaklar ve odadaki diğer objeleri de mutlaka iki kişiye göre ayarlayın.

4) Ailenizin Fotoğraflarını Yatak Odanıza Asmayın

Yatak odanızdaki duvarlarda anne-babanızın, arkadaşlarınızın ya da çocuklarınızın fotoğrafları olmasın, ne de olsa özel anlarınızın onlar tarafından izleniyor gibi olmasını istemezsiniz . Bunun yerine duvarlarda soyut tablolar ya da tanıdık olmayan insanlara ait resimler olabilir.

5) Televizyonun Cinsel Yaşamda Yeri Yok

Tabi ki duvarda bir televizyon da olmamalı. Yaydığı elektromanyetik dalgalardan dolayı daha da kötüsü kişiyi psikolojik olarak cinselliğe kapattığı için televizyonun cinsel yaşamda yeri yoktur. Bilimsel araştırmalar da yatak odasında televizyon bulundurmanın çiftlerin cinsel aktivite sıklığını yarı yarıya düşüreceğini gösteriyor.

6) Çalışma ve Dinlenme Alanlarınızı Ayırın

Stüdyo dairelerde yaşayan kişiler çalıştıkları alanla dinlendikleri alanı yer azlığından dolayı birbirinden ayırmakta zorluk çekerler. Böylesi durumlar için uzmanlar bilgisayar kullandığınız alanı bir paravan ya da boncuklu perdelerle sınırlandırmanızı öneriyorlar. İşinizle ilgili ne varsa hepsini odanın bir yerinde tutun ve çalışmadığınız zamanlarda onları gözünüz görmesin.

Aynı durum evdeki egzersiz aletleri için de geçerli. Kondisyon bisikletleri, koşu bantları ve tüm egzersiz aletleri gözünüzün görmeyeceği bir yerde olsun.”

Konular :