ÇOCUK EĞİTİMİ

Ege Perla'da Çocuklar İçin Okuma Atölyesi

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 15.10.2018 - Güncelleme : 14.07.2022

Ege Perlada Çocuklar İçin Okuma Atölyesi

Açıldığı ilk günden beri çocuklar için düzenlediği hem eğlenceli hem de yaratıcı etkinliklerle fark yaratan Ege Perla, yaz tatilinde düzenlediği, yoğun ilgi gören Okuma Atölyeleri ile minik misafirlerini tekrar buluşturuyor. 20 Ekim Cumartesi günü itibariyle her hafta cumartesi ve pazar günü gerçekleşecek atölyelere katılan çocuklar, okuyacakları kitaplarla yeni dünyaları keşfedecek.

Çocukların neşeli dünyasına ortak olmaya devam eden Ege Perla, 20 Ekim- 11 Kasım tarihleri arasında her hafta sonu Tırtıl Kids’in eğlenceli kitaplarıyla hazırlanan “Okuma ve Drama Atölyeleri” nde İzmirli çocukları ağırlıyor. Çocuk katında kurulacak Igloo içerisinde gerçekleştirilecek bu atölyeler ile çocuklar, okuyacakları kitaplarla yepyeni maceralarla buluşacak.

Ege Perla’da yer alan ve ailelerin favori kitap evlerinden biri olan Tırtıl Kids, Mutlu Hayalperest, Tom’un Olağanüstü Makineleri, Ejderhalar Seviyor, Nerede Bu Muzlar, Komşularım gibi en renkli kitapları ve interaktif atölyeleri ile çocukları ağırlamaya hazırlanıyor. 20 Ekim Cumartesi günü itibariyle başlayacak atölyelere 11 Kasım’a kadar her hafta sonu 13.00 ve 15.00 saatlerinde 4 yaş ve üzeri tüm çocuklar katılabilecek.

Atölyeler boyunca çocuklar tarafından Ege Perla’da kurulan kitap kumbarasına kitaplar bağışlanmaya devam edecek. Ege Perla, kitap kumbarası ile başka çocukların da kitapla buluşmasına katkıda bulunurken, bağış yapan çocukların kendi kütüphaneleri için de yepyeni bir kitap edinme şansı yakalamalarına imkan sağlıyor.

Öğrenirken eğleneceğiniz birbirinden keyifli atölyelere katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Tarih: 20 Ekim- 11 Kasım Her Cumartesi ve Pazar

Yer:Ege Perla Çocuk Katı

Saat: 13: 00 – 14: 00// 4 yaş ve üzeri

15: 00- 16: 00// 4 yaş ve üzeri

Rezervasyon: 0232 935 61 00

Etkinlik ücretsizdir.

Önceden rezervasyon yapılması rica olunur.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR