ÇOCUK EĞİTİMİ

Yarıyıl Tatilinin Eğlenceli Oyunu "Minik Dedektifler" 

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 23.01.2017 - Güncelleme : 14.07.2022

Yarıyıl Tatilinin Eğlenceli Oyunu Minik Dedektifler

Dedektif Olmak İsteyen Minikler Marmara Forum'a Davetli!

Yarıyıl tatili eğlencesi bol etkinlikler ile devam ediyor. Marmara Forum'da 5 Şubat’a kadar sürecek etkinlik ile çocuklar, gizem dolu bir macerada ipuçlarını çözerek çılgın bilim adamının dünyayı değiştirecek büyük icadını kaçıran kişiyi bulmaya çalışacaklar.

Etkinlik 5 Şubat'a Kadar Sürecek!

Yarıyıl tatiline eğlence ve gizem dolu bir etkinlik! 5 Şubat’a kadar sürecek Minik Dedektifler etkinliği sayesinde çocuklar, giyecekleri kostümler ve kullanacağı malzemelerle kendilerini dedektif gibi hissedecek.

Çılgın bilim adamının dünyayı değiştiren büyük icadını kaçıran kişiyi bulmak için birçok ipucunu çözmeye çalışacak minikler, şüphelilerin parmak izlerini ve sonuçları incelemek için not alacak. Bilim adamının salonundan laboratuarına girebilmek için gizli geçitten geçecek çocuklar, geçidin şifresini ipuçlarını takip ederek bulacak.

Çocuklar, laboratuarda şüphelilerin parmak izleri ile bilim adamının parmak izlerini karşılaştırarak icadı kaçıran kişiyi bulmaya çalışacak.

Gün içinde 12.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek ve 6-12 yaşları arasındaki çocukların katılabileceği bu gizem ve eğlence dolu etkinliğe sıkı bir dedektif olmak isteyen tüm çocuklar davetli!

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR