ÇOCUK EĞİTİMİ

Prof. Dr. Aziz Sancar Çocuklar İçin Türkiye'de!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 18.05.2016 - Güncelleme : 14.07.2022

Prof Dr Aziz Sancar Çocuklar İçin Türkiyede

Tüm Üstün Zekalılar Derneği (TÜZDER), Dâhiler ve Üstün Zekalılar Günü kapsamında "Dâhiler Dâhildir" sloganıyla üstün zekalı çocukları, ailelerini ve eğitimcileri bir araya getiriyor. 22 Mayıs 2016 Pazar günü, 09.00-16.30 saatleri arası, Yıldız Teknik Üniversitesi Davut Paşa Kampüsü, Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğin onur konuğu ise Nobel Ödüllü Bilim Adamı Prof. Dr. Aziz Sancar olacak.

Prof. Dr. Aziz Sancar, üstün zekâlı çocuklar için Türkiye’de…

Hücrelerin hasar gören DNA'ları nasıl onardığını ve genetik bilgisini koruduğunu haritalandıran araştırmaları sayesinde 2015 Nobel Kimya Ödülü'nü kazanan dünyaca ünlü Bilim Adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, üstün zekâlı çocuklarımız ile buluşmak üzere Türkiye’ye geliyor.

Prof. Dr. Sancar, TÜZDER’in Dâhiler ve Üstün Zekalılar Günü kapsamında gerçekleştireceği "Dâhiler Dahildir" adlı organizasyonda eğitimcilere ve velilere “Üstün Zekâlılarda Motivasyon” konulu bir sunum yapacak.

Ayrıca dahi ve üstün zekâlı çocukların sergileyecekleri bir dizi etkinliğe de eşlik edecek. Çocukların semazen gösterisinin de yer aldığı etkinlikte, dahi ve üstün zekâlı çocuklar robot, bilim, teknoloji ve sağlık alanlarında kendi buluşlarını sergileyecekler.

Programa katılım ise ücretsiz.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR