ÇOCUK EĞİTİMİ

Engineering For Kids'ten Eğlenceli Yaz Kampı

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 30.05.2016 - Güncelleme : 14.07.2022

Engineering For Kidsten Eğlenceli Yaz Kampı

Kimyadan uzay ve havacılığa, makineden inşaata farklı mühendislik dallarından eğlenerek öğrenecekleri ve “neden” sorusuna cevap bulabilecekleri deneylerle keyifli zaman geçirecekleri bir yaz kampı etkinliği.

Yazın en eğlenceli ve öğretici kampı Engineering For Kids’te

Amerika’da başlayan ve dünya çapında 150’den fazla noktada çocukların zihinsel ve bilişsel gelişimlerine destek olmayı hedefleyen Engineering For Kids (EFK), yaz kampı programıyla ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim fırsatı sunuyor.

Bilimden Sanata Birbirinden Öğretici, Eğlenceli Etkinlikler

Çocuklar yaz boyunca 20 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında kimyadan uzay ve havacılığa, makineden inşaata farklı mühendislik dallarından eğlenerek öğrenecekleri ve “neden” sorusuna cevap bulabilecekleri deneylerle keyifli zaman geçirecek.

5-12 yaş arası tüm çocuklara açık olan EFK yaz kampında bilimsel aktivitelerin yanı sıra isteyen öğrenciler seramik, yaratıcı drama ve resimden oluşan Stem eğitimi ve sanat birleşimi olan STEAM özel programına da katılabilecekler.

Çocuklar İçin 2016 Yaz Kampı Önerisi

Çocuğunuz Bu Yaz "Canım Çok Sıkılıyor" Demesin

Engineering For Kids (EFK), çocuklarına farklı bir tatil yaşatmak isteyen ailelerin ihtiyaç duyduğu, çocuklarının fiziksel ve sosyal gelişimini destekleyen, hem eğlenip hem de eğitici zaman geçirmelerini sağlayacak bir yaz kampı programı ile tatili karşılıyor.

Gün Boyu Dolu Dolu Eğlence

Çocukların hem sosyalleşmesine hem de eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayacak bir yaz kampı önerisi.

EFK 2016 Çocuk Yaz Kampı Programı Şöyle:

20 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında üç farklı dönemde, ebeveynlere farklı zaman alternatifleri sunarak çocukları ağırlayacak.

Aileler, 20 Haziran-1 Temmuz arası 2 haftalık, 11 Temmuz-29 Temmuz arası 3 haftalık ve 1 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında 4 haftalık programlara kayıt yaptırılabilecek.

Sabah ve öğlen olmak üzere ayrı kayıtların alınacağı kampta çocuklar günlük olarak bir deney, beslenme saati, bilim oyunu ve eğlence aktivitesi içeren paket programa sahip olacak.

Kimyadan uzay ve havacılığa, makineden inşaata farklı mühendislik dallarında deneylerle çocukların eğlenirken öğreneceği ve “neden” sorusuna cevap bulacağı EFK yaz kampına, 5-12 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek. Çocuklar bu şekilde STEM metodu ile farklı branşlarda mühendislik odaklı eğitim alıp farklı deneyler yapma şansı yakalarken, bir yandan da eğlence dolu bir tatil geçirecekler.

Yaratıcı Drama ve Resimden Oluşan STEAM Özel Programı

Pipet roket yapımından, köprü tasarımlarına, mancınık üretiminden, kimya deneylerine kadar geniş bir yelpazede deneyler yapacak çocuklar aynı zamanda seramik, yaratıcı drama ve resimden oluşan ve STEAM adı verilen özel program sayesinde sanat eğitimi de alabilecekler. Sanat eğitimleri ise Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 17:30-18:30 saatleri arasında verilecek.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR