ÇOCUK EĞİTİMİ

Çocuklara Özel Doğayla İç İçe Bir Yaz Okulu

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 28.07.2016 - Güncelleme : 14.07.2022

Çocuklar İçin Doğayla İç İçe Yaz Okulu

Çocuklara eğlenerek öğrenebilecekleri bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayan a Vinci Learning Eğitim Kanalı, yazın keyfini THE ZONE Adventures Yaz Okulu ile yaşayan çocuklar için program kapsamındaki atölyelerinde sayısız eğlence sunuyor.

İstanbul’da orman alanı içerisinde “Yerden göğe kadar eğlence” konsepti ile dikkat çeken yaz okulu, bütün yılın yorgunluğunu atıp, yaz tatilini değerlendirmek isteyen tüm çocukları yaz kampında buluşturuyor.

Doğayla iç içe eğitim, eğlence ve macera dolu bir YAZ OKULU

Çocuklar, gün boyunca süren etkinlikler çerçevesinde yaratıcı atölye çalışmalarında kendilerini özgürce ifade edip el becerilerini geliştirirken, Da Vinci Learning eğitim kanalının zengin içeriğiyle hazırlanan atölye çalışmaları yaparken, farklı filmleri Oditoryumda izliyor, Trambolin Park alanında enerjilerini zıplayarak boşaltırken düzenlenen spor turnuvaları ile eğleniyor.

Çocuklar İçinMacera Dolu Bir Yaz Okulu

Doğayla iç içe etkinlikler için Xtrem Aventure’a da geçen çocuklar heyecanı yüksek tutacak ip parkurları ve halat kaydıraklar; Tarzan Sarmaşığı, Fare Tüneli ve Paten Köprüsü gibi macera parkları alanlarında heyecanı doruk noktaya taşıyıp, Türkiye’de ilk defa açılan Hobbit Köyünde ağaç evlerden köprülere, halatlardan macera dolu yollara kadar dev bir oyun alanı ile köyde bulunan 3 Hobbit evinde, kendi sınırlarını zorluyor ve kendilerini keşfediyorlar.

Haftaiçi Her Gün Yaz Okulu Eğitimleri Devam Ediyor

6 ile 14 yaş grubu için haftalık düzenlenen The Zone Adventures Yaz Okulu; her hafta pazartesiden cumaya gün boyunca devam eden haftalık programlarıyla 26 Ağustos’a kadar devam edecek.

Çocukların heyecan ve macera dolu etkinliklerle yaz tatilini keyifle geçirdikleri The Zone Aventures Yaz Okulu tüm çocukları mutlu bir yaz tatili geçirmeleri için bekliyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR