ÇOCUK EĞİTİMİ

Okul Öncesi Çocuklar İçin Harika Bir Macera Kitabı!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 11.07.2017 - Güncelleme : 15.07.2022

Okul Öncesi Çocuklar İçin Harika Bir Macera Kitabı

Okul Öncesi Çocuklar İçin Harika Bir Macera Kitabı

Çok sevilen çocuk kitaplarının ödüllü çizeri Axel Scheffler’in yazıp resimlediği yeni macera "Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor"; 14 Temmuz’da raflarda! hep kitap’tan çıkan resimli kitap Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, okul öncesi dönemdeki çocukları fırtınayla başlayan bir yolculuğa davet ediyor.

Çocuğunuza Akşamları Yatmadan Önce Okuyabileceğiniz Keyifli Bir Macera

hep kitap önceki aylarda Axel Scheffler’in yazıp resimlediği, 7 kitaptan oluşan Tavşancan ile Faresu dizisini okurlarla buluşturdu. Büyük ilgiyle takip edilen Scheffler’in yeni kitabı Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor da, yine hep kitap aracılığıyla çocuk okurlara ulaşıyor. Tüm dünyada çocukların zevkle okuduğu, elliden fazla dile çevrilen The Gruffalo’nun çizeri Axel Scheffler’in yazıp resimlediği Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, okul öncesi dönemdeki çocuklara hitap ediyor.

Okul Öncesi Çocuklar İçin Harika Bir Macera Kitabı

Okul Öncesi Çocuklar İçin Harika Bir Macera Kitabı

Çocuğunuza Kitabı ve Kitap Okumayı Sevdirecek

İki kardeş radyo dinlerken şiddetli bir fırtınanın yaklaştığını öğrenir. Sincap ailesinin ise bu fırtınadan haberi yoktur. Baba sincap, akşam yemeğinden sonra yuvalarında otururken fırtınaya kapılıp savrulur. Anton ve Luise, ertesi gün sokakta dolaşırken baba sincabı kıpırdamadan yatarken bulurlar. Sincabın iyileşmesini isteyen çocuklar onu evlerine alır. Baba sincaba bakarlar, karnını doyururlar ancak bunlar sincabı mutlu etmeye yetmez. Çocuklar, baba sincabı ailesiyle buluşturmak için güzel bir plan yapar.

14 Temmuz'da Raflardaki Yerini Alacak

Süheyla Kaya’nın Almanca aslından dilimize çevirdiği resimli kitap Baba Sincap Ağaçtan Düşüyor, 14 Temmuz’dan itibaren hep kitap logosuyla raflardaki yerini alacak.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR