ÇOCUK EĞİTİMİ

Mikado Çocuk’un Yeni Kitabı: "Neden Çiçek Açmıyorsun?"

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 02.11.2017 - Güncelleme : 15.07.2022

Mikado Çocuğun Yeni Kitabı Neden Çiçek Açmıyorsun

Mikado Çocuk tarafından yayınlanan "Neden Çiçek Açmıyorsun?" özellikle okul öncesi ve okul çağı çocuklara farklı bakış açıları kazandırıyor.

Mikado Çocuk tarafından yayınlanan “Neden Çiçek Açmıyorsun?”; sevgi, özveri ve emek üzerine çok keyifli bir hikaye.

Okul öncesi ve okul çağı, aile, çocuk gelişimi kitaplarından oluşan geniş yayın yelpazesiyle dikkat çeken Mikado Çocuk’un “Neden Çiçek Açmıyorsun?” adlı yeni kitabı, “tek hikaye, iki farklı dünya” anlatımı ile çocuklara farklı bakış açılarını öğretmeye yardımcı olurken, büyük de bir deneyim kazandırıyor.

Mikado Çocuğun Yeni Kitabı Neden Çiçek Açmıyorsun

Mikado Çocuk’un Yeni Kitabı: "Neden Çiçek Açmıyorsun?"

Okul öncesi çocuklarımızın aileleriyle, okul çağında ise kendi başlarına okuyabileceği “Neden Çiçek Açmıyorsun” adlı hikaye, küçük bahçıvan ayıcığın bahçesinde tuhaf bir bitki bulmasıyla başlıyor. Bu bitkiyi çok seven ayıcık her gün bitkisini suluyor, uyumadan önce ona “İyi geceler” demeyi ihmal etmiyor. Fakat zamanla, bitkisinin hiç büyümediğini ve çiçek açmadığını fark ederek çok üzülüyor. Bu bitkinin yerin altında mucizeler gerçekleştirdiğini ise sonradan öğreniyor.

Bazı şeylerin göründüğü gibi olmadığını, bazen mucizeleri yakalayabilmek için olaylara farklı açılardan bakılması gerektiğini öğreten “Neden Çiçek Açmıyorsun” adlı hikayeyle birlikte çocukların bakış açıları da gelişiyor. Hikayedeki küçük bahçıvan ayıcığın ve sevimli tavşanların deneyimlerine çocuklar heyecanla ortak oluyor. Türkiye’de Mikado Çocuk tarafından yayınlanan “Neden Çiçek Açmıyorsun?” tüm kitapçılarda çocukları bekliyor.

Konular :
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR