İLİŞKİLER

Birlikte Müzik Dinleyin ve Gülün!

Hepimiz Aileyiz Kurumsal Icon hepimizaileyiz.com.tr
Yayın : 28.10.2015

Birlikte Müzik Dinleyin ve Gülün

Uzun süreli ilişkilerde aşk bazen rafa kalkar; itiraf edin! Peki ama romantizmi yalnızca filmlerde mi göreceksiniz. Kesinlikle "Hayır!". Öyleyse tavsiyelerimize kulak verin ve harekete geçin. Deneyin, pişman olmayacaksınız.

Sahi Sizin Şarkınız Neydi? En Son Ne Zaman Dinlediniz Hatırlıyor musunuz?

İlişkinizin ilk günlerinde radyoda / televizyonda çalan veya internetten indirdiğiniz müziklerin duygularına yansıttığı kesindir. Bütün şarkılar adeta sizin için bestelenmiştir. Muhtemelen bir de “sizin şarkınız” vardır.

Bu duyguların zamanla yok olacağını sanmayın. O baş döndürücü günlerin şarkıları anılarda hala güçlü bir yankıya sahiptir. İçinizde yanan korlar gibidir. Bu kıvılcımlar tutuşturulmayı beklemektedir.

Bir akşam zaman ayırıp birlikte “o günlerin” şarkılarını dinlemeye ne dersiniz? Olanağınız varsa, sevdiği bir sanatçının konserine bilet veya o sanatçının bir CD’sini alın. (Siz o sanatçıya beğenmiyor olabilirsiniz, ama bunula ona seni önemsemiyorum mesajı vermiş olursunuz.)

Evet, müzik hem ruhun hem de aşkın gıdasıdır.

Sorunlar Karşısında Dahi Birlikte Gülebiliyosanız Doğru Yoldasınız Demektir

Bir kıkırdamanın bile bağışıklık sisteminizi koruma altına aldığına dair gazete haberlerini her gün okuyor, televizyon programlarını da izliyor olmalısınız.

Burada söz konusu olan yeni doğum yapmış eşinizin üç beden küçük bir yazlık elbiseye giremeyişine ya da sağanak yağmura yakalandığı için sırılsıklam eve gelen kocanızın pantolonlarına gülmek değildir.

Zorlukların Üstesinden Daha Rahat Kalkarsınız

Kastedilen sorunlar karşısında gülmektir. Bir tartışma anında özellikle kendinizle ilgili olarak komik yanları fark etmek, esprili bir gözlem yapmak mümkündür. Kavgaya devam etmek yerine kendinizle ilgili keşfettiğiniz komikliği belirtin; birlikte gülmeye bakın.

Kavga yerine birlikte gülmek iletişimi pekiştirir. Gülmek karşı karşıya olduğunuz zorlukları ortadan kaldırmaz, ama kendiniz mağdur gibi hissetmenizi engeller ve zorlukları gerektiği gibi değerlendirmeye yardımcı olur.

Konular :